ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση 43χρονης: «Ήταν φοβισμένος και περίεργος» λέει ο αδελφός για τον 39χρονο

Η αγνοούμενη Ελευθερία στο Ηράκλειο Κρήτης
Η αγνοούμενη Ελευθερία στο Ηράκλειο Κρήτης
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 43χρονης γυναίκας που αγνοείται στο Ηράκλειο Κρήτης, με τις έρευνες των αρχών να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και νέα στοιχεία να περιπλέκουν ακόμη περισσότερο το σκηνικό.

Ιδιαίτερο βάρος στις τελευταίες εξελίξεις δίνει και η κατάθεση του αδελφού της 43χρονης, Αλέξανδρου Γιακουμάκη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αναφέρθηκε σε μια κρίσιμη συνάντηση που είχε με τον 39χρονο.

Η συγκλονιστική μαρτυρία του αδερφού της 43χρονης

Όπως περιέγραψε, βρέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα όταν ο ίδιος είχε μεταβεί για να δώσει κατάθεση και είχαν μια σύντομη συνομιλία. Σύμφωνα με τον ίδιο, η στάση του 39χρονου του προκάλεσε έντονη εντύπωση, καθώς έδειχνε ιδιαίτερα ανήσυχος και φοβισμένος, με μια συμπεριφορά που του φάνηκε ασυνήθιστη και ύποπτη, ενισχύοντας τις ανησυχίες του.

 

«Το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στον πρώην σύντροφό της, απλά επειδή μετά τον χωρισμό τους δεν είχαν και πολλές επαφές, κάπως μπερδευτήκαμε κι εμείς. Το βράδυ που πήγα στο Α.Τ για να καταθέσω ορισμένα πράγματα. Συναντήθηκα με το συγκεκριμένο άτομο και μιλήσαμε λίγο εκεί πέρα, τον είδα λίγο φοβισμένο…

Κατάλαβα ότι ήταν λιγάκι παράξενος. Κατάλαβα ότι κάτι μπορεί να είχε κάνει αυτός. Μιλήσαμε. Μου λέει αυτός “ρε φίλε, δεν την έχω δυο μήνες, δεν έχουμε μιλήσει, δεν έχουμε κάνει τίποτα”. Του λέω “εντάξει, ρε Μαρίνο.

Ό,τι είναι θα βρεθεί. Μακάρι να μην είναι τίποτα”. Αυτό έγινε την Κυριακή το βράδυ. Η αστυνομία τον κάλεσε αμέσως. Αν θυμάμαι καλά, κατά τη μία το βράδυ έγινε η συνάντησή μας».

Το χρονικό της υπόθεσης

Η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, εξαφανίστηκε την Κυριακή, όταν σύμφωνα με πληροφορίες έφυγε από το σπίτι της λέγοντας πως θα πάει για μια σύντομη βόλτα με το αυτοκίνητό της.

Αγωνία για τη τύχη της 43χρονης μητέρας
Αγωνία για την τύχη της 43χρονης μητέρας

Από εκείνη τη στιγμή, τα ίχνη της χάθηκαν, ενώ το κινητό της τηλέφωνο φέρεται να απενεργοποιήθηκε λίγες ώρες αργότερα, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους οικείους της.

Το τελευταίο στίγμα του κινητού της εντοπίστηκε στην περιοχή του Γιούχτα, ένα στοιχείο που έχει θέσει την ευρύτερη περιοχή στο επίκεντρο των ερευνών της αστυνομίας και των διασωστικών συνεργείων.

Οι αρχές «χτενίζουν» δύσβατες περιοχές, με στόχο να εντοπίσουν κάποιο ίχνος που θα μπορούσε να οδηγήσει στον εντοπισμό της.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου