Εργατικό ατύχημα στο Ηράκλειο: Παγιδεύτηκε το χέρι εργαζομένου σε μηχάνημα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη κινητοποίηση των αρχών στο Ηράκλειο, στην περιοχή λίγο μετά τον Άγιο Ιωάννη Χωστό, στον δρόμο προς Μαλάδες, ύστερα από σοβαρό εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε περίπου στις 13:00 το μεσημέρι.
Τραυματίστηκε σοβαρά εργαζόμενος
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας 52χρονος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά μέσα σε εργοστάσιο, όταν μεταλλική ράβδος διαπέρασε το μπράτσο του κατά τη διάρκεια εργασιών.
Όπως είπε ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Αρχιπύραρχος Μιχάλης Σεληνιωτάκης ο απεγκλωβισμός του χεριού του άνδρα από το μηχάνημα τροφοδοσίας ήταν μία δύσκολη επιχείρηση, καθώς ο άξονας που καρφώθηκε στο χέρι του άνδρα ήταν από μασίφ ξύλο, ενώ κρίσιμη ήταν η συνδρομή του γιατρού του ΕΚΑΒ σε κάθε στάδιο της διαδικασίας απεγκλωβισμού.
Πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν ότι συνάδελφος του 52χρονου, μόλις αντιλήφθηκε ότι το μηχάνημα είχε “πιάσει” το χέρι του και τον τραβούσε, πρόλαβε και απενεργοποίησε το μηχάνημα πριν τραβήξει και άλλα μέρη του σώματος.






0 ΣΧΟΛΙΑ