«Είχαν ένα σατανικά οργανωμένο σχέδιο, ο ξάδερφός μου είχε αλαζονεία»: Νέες αποκαλύψεις από την ανιψιά του 68χρονου στην Φοινικούντα

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση του διπλού φονικού στο κάμπινγκ της Μεσσηνίας. Η ανιψιά του δολοφονημένου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ, μιλώντας στον Alpha, σχολίασε τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με τη σύλληψη του 33χρονου ανιψιού του 68χρονου και του 31χρονου επιχειρηματία φίλου του, που ήταν ο εργοδότης των δύο 22χρονων δραστών.
Οι δηλώσεις της ανιψιάς του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ
Συγκεκριμένα, η ανιψιά τόνισε πως ο ξάδελφός της είχε έπαρση μετά τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα και η συμπεριφορά του τις κίνησε σοβαρές υποψίες για την εμπλοκή του στην υπόθεση.
«Είχε έπαρση μετά το φονικό. Ένιωθε σαν να είχε κατακτήσει τον κόσμο όλο. Μου λέει “εγώ είμαι εδώ τώρα, θέλω να φύγετε”», δήλωσε, τονίζοντας πως «ήταν φοβερά ταραγμένος, έτρεμε. Μου λέει τρέμοντας, “πώς με βλέπεις, είμαι ταραγμένος;”. Κατάλαβα ότι είναι μπλεγμένος σίγουρα».
«Πρόκειται για ένα διαβολικά καλοστημένο σχέδιο, όχι τους δύο τελευταίους μήνες αλλά απ’ όταν είχε υπογραφεί το χαρτί για την καύση, τον Αύγουστο του 2024», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται ότι ο ανιψιός και ο επιχειρηματίας θα βρεθούν το πρωί της Δευτέρας στα δικαστήρια της Καλαμάτας για τις απολογίες τους. Αμφότεροι εμμένουν στην αθωότητά τους παρότι τα στοιχεία που έχουν οι Αρχές στη διάθεσή τους είναι εναντίον τους.






0 ΣΧΟΛΙΑ