Έγκλημα στην Πάρο: Σεξουαλικό το κίνητρο της δολοφονίας του 40χρονου Αφγανού – Βρέθηκε μαχαιρωμένος στο κρεβάτι

Η υπόθεση θανάτου του 40χρονου Αφγανού στην Πάρο εξελίσσεται σε ένα ιδιαίτερα σοκαριστικό έγκλημα, καθώς τα πρώτα στοιχεία παραπέμπουν σε σεξουαλικό κίνητρο. Το θύμα, ένας εργάτης που ζούσε μόνος του στη Νάουσα, βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του από τον εργοδότη του, ο οποίος τον αναζήτησε όταν δεν εμφανίστηκε στην εργασία του.
Οι συνθήκες του εγκλήματος
Η εικόνα που αντίκρισαν οι αρχές ήταν αποτρόπαια. Ο 40χρονος εντοπίστηκε στο κρεβάτι του, σκεπασμένος με ένα σεντόνι και μέσα σε μια λίμνη αίματος. Έφερε περισσότερες από 10 μαχαιριές στον θώρακα και την κοιλιά, τραύματα που μαρτυρούν τον ιδιαίτερο μένος του δράστη.
Αυτό που κάνει την υπόθεση ακόμη πιο περίπλοκη είναι η έλλειψη ίχνων παραβίασης στην οικία. Αυτό οδηγεί τις αστυνομικές αρχές στο συμπέρασμα πως ο δράστης είχε πρόσβαση στο σπίτι, γεγονός που ενισχύει το σενάριο ότι γνώριζε το θύμα. Δεν βρέθηκαν επίσης στοιχεία που να υποδεικνύουν τσακωμό πριν από το έγκλημα, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο 40χρονος δέχτηκε την επίθεση ενώ κοιμόταν ή χωρίς να προλάβει να αντιδράσει.
Η έρευνα της αστυνομίας
Οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αθηνών έχουν σπεύσει στο νησί για να συνδράμουν τις τοπικές αρχές στη διερεύνηση του εγκλήματος. Η αστυνομία έχει ήδη συλλέξει γενετικό υλικό και άλλα στοιχεία από τη σκηνή του εγκλήματος, με την ελπίδα να οδηγηθούν στα ίχνη του δράστη.
Διαβάστε επίσης
Η νεκροψία–νεκροτομή αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση, καθώς θα καθορίσει την ακριβή αιτία και ώρα θανάτου, καθώς και το αν υπήρξαν άλλα ευρήματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ταυτοποίηση του δράστη. Η αστυνομία εξετάζει πλέον με προσοχή όλους τους πιθανούς υπόπτους, εστιάζοντας στο περιβάλλον του 40χρονου και στις σχέσεις που είχε αναπτύξει στην τοπική κοινωνία της Πάρου.






0 ΣΧΟΛΙΑ