ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Λαμία: Δολοφόνησαν ιδιοκτήτη καφέ στο κέντρο της πόλης – Τον βρήκαν μαχαιρωμένο μέσα σε λίμνη αίματος

Άγριο φονικό στη Λαμία

Το θύμα έφερε και μαχαιριές στο λαιμό, στα πλευρά και την κοιλιακή χώρα

Μία ακόμη τραγωδία έρχεται να συγκλονίσει τη Λαμία, καθώς θύμα δολοφονίας έπεσε ιδιοκτήτης καφετέριας στο κέντρο της πόλης. Τα ξημερώματα της Δευτέρας 23/6 περαστικοί τον άκουσαν να ουρλιάζει σε βοήθεια και λίγο μετά τον βρήκαν νεκρό. Η αστυνομία ενημερώθηκε για ένα τραυματισμένο άνδρα και σπεύδοντας στο σημείο βρήκε τον 59χρονο μέσα σε λίμνη αίματος πίσω από το μπαρ της επιχείρησής του.

Νέο φονικό στη Λαμία

Γείτονας φέρεται, την επίμαχη ώρα, να άκουσε κάποια φασαρία και άτομο να καλεί σε βοήθεια. Λίγο αργότερα μια γυναίκα που επέστρεφε από τη δουλειά στο σπίτι της είδε τα αίματα στην είσοδο του μαγαζιού και αναζητώντας τον 59χρονο κατέληξε στο σημείο όπου τον είχαν αφήσει, πίσω από τον πάγκο μέσα στα αίματα.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο άτυχος 59χρονος να αντιστάθηκε στους ληστές και να ακολούθησε πάλη, που κατέληξε στην άγρια δολοφονία, στο κέντρο της πόλης και μάλιστα σε μία από τις κεντρικότερες οδούς. Πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν πως η είσοδος της επιχείρησης ήταν γεμάτη αίματα και πιθανότατα το θύμα πάλεψε για τη ζωή του ενώ ο ή οι δράστες τον έσυραν πίσω από το μπαρ για να μην τους δουν περαστικοί. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας ανέλαβαν τη συλλογή των στοιχείων που θα τους οδηγήσουν στον δράστη ή τους δράστες, του 59χρονου επαγγελματία.

Τα σενάρια για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη καφέ

Υπενθυμίζουμε ότι τεράστια θλίψη επικρατεί στον Δήμο Λαμιέων μετά τον τραγικό θάνατο του αντιδημάρχου Κώστα Σταυρογιάννη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής (22/6).