ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 27χρονου στη Βοιωτία: Αυτή είναι η τελευταία του διαδρομή – Το ραντεβού στα Βίλια και το μεταλλικό αντικείμενο στη σορό

Δολοφονία 27χρονου στη Βοιωτία: Αυτή είναι η τελευταία του διαδρομή – Το ραντεβού στα Βίλια και το μεταλλικό αντικείμενο στη σορό
Πού εστιάζουν οι έρευνες για τη δολοφονία στη Βοιωτία
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έχει ταράξει τη Βοιωτία τα τελευταία εικοσιτετράωρα, καθώς οι Αρχές διερευνούν τη δολοφονία ενός 27χρονου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος σε απομονωμένη περιοχή στα Σκούρτα. Ο νεαρός, που ζούσε μόνιμα στη Χαλκίδα, είχε εξαφανιστεί στις 4 Νοεμβρίου, όταν ενημέρωσε φίλο του στη Θήβα ότι θα πήγαινε στα Βίλια για δουλειές και θα επέστρεφε σύντομα.

Πού οδηγούν τα ίχνη

Η έρευνα των αξιωματικών του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, γνωστού και ως «Ελληνικό FBI», στρέφεται προς το ενδεχόμενο οργανωμένου εγκλήματος, καθώς η μεθοδική προσπάθεια των δραστών να καθυστερήσουν την ταυτοποίηση του θύματος υποδηλώνει επαγγελματική δράση. Το γεγονός ότι το σώμα του 27χρονου πυροβολήθηκε και στη συνέχεια κάηκε, καθώς και ότι χρησιμοποιήθηκε κλεμμένο όχημα με πλαστές πινακίδες, ενισχύει την εκτίμηση ότι πρόκειται για εκτέλεση και όχι προσωπική διαμάχη.

Η ταυτοποίηση του νεαρού έγινε μέσω DNA που είχε δοθεί από τον αδελφό του. Κατά την ιατροδικαστική εξέταση εντοπίστηκε ένα μεταλλικό αντικείμενο στο σώμα του, το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν θραύσμα σφαίρας. Το αυτοκίνητο, ένα κλεμμένο Ι.Χ. από τη Γλυφάδα, είχε καεί τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν βρεθεί, ενώ οι πλαστές πινακίδες ανήκαν σε όχημα ίδιου τύπου και χρώματος από την Κατερίνη.

Στο πίσω κάθισμα του καμένου αυτοκινήτου βρέθηκαν χειροπέδες, στοιχείο που υποδηλώνει ότι ο 27χρονος ήταν δεμένος κατά τη διάρκεια της δολοφονίας. Οι αρχές δεν αποκλείουν η ενέργεια να σχετίζεται με ξεκαθαρίσματα λογαριασμών ανάμεσα σε αντίπαλες εγκληματικές ομάδες, καθώς ο νεαρός δεν φαίνεται να είχε προηγούμενο ποινικό μητρώο ούτε στη χώρα καταγωγής του ούτε στην Ελλάδα.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου