Δύο τροχαία με τρεις τραυματίες στην Αττική τα ξημερώματα – Οι δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση

Δύο ξεχωριστά τροχαία σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής 2 Ιανουαρίου σε περιοχές της Αττικής, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα, εκ των οποίων δύο σοβαρά.
Το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 02:10 στο Ίλιον, στην οδό Ραδιοφωνίας, κοντά στο γήπεδο. Δύο ΙΧ συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Ένας από τους τραυματίες νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο άλλος υπέστη ελαφαρύτερα τραύματα.
Διαβάστε επίσης
Δεύτερο τροχαίο στη Λεωφόρο Λαυρίου
Λίγες ώρες αργότερα, στις 05:30, σημειώθηκε δεύτερο τροχαίο στη Λεωφόρο Λαυρίου, στο ύψος της Λεωφόρου Σουνίου και κοντά στο γήπεδο Μαρκοπούλου. Όχημα εξετράπη της πορείας του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Η Πυροσβεστική επενέβη για τον απεγκλωβισμό του, ενώ η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.






0 ΣΧΟΛΙΑ