«Δεν κατάλαβαν ότι καίγονταν ενώ ήταν ζωντανοί»: Η ιατροδικαστική έκθεση για το δυστύχημα στην Εγνατία Οδό με τους 3 νεκρούς

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες φέρνει στο φως η ιατροδικαστική έκθεση για το θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό, στην περιοχή της Ξάνθης, όπου τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το μεσημέρι της Δευτέρας (18/8).
Τα ευρήματα της έκθεσης
Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης, που πραγματοποίησε τη νεκροψία – νεκροτομή, και οι τρεις σοροί παρουσίαζαν εκτεταμένα τραύματα σε κεφάλι, θώρακα και κοιλιακή χώρα, κατάγματα πλευρών καθώς και ρήξεις ζωτικών οργάνων. Ο οδηγός μάλιστα είχε υποστεί και ρωγμώδες κάταγμα στη βάση του κρανίου.
Σύμφωνα με την έκθεση, τα θύματα δεν απεβίωσαν ακαριαία από τα τραύματα, αλλά είχαν χάσει τις αισθήσεις τους λόγω του σοβαρού τραυματισμού. «Οι άνθρωποι δεν κατάλαβαν ότι καίγονταν ενώ ήταν ζωντανοί», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κιφνίδης.
Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η πρόσκρουση να συνέβη ακριβώς στο σημείο του ρεζερβουάρ του φορτηγού, προκαλώντας άμεσα την πυρκαγιά που είχε ως αποτέλεσμα τον απανθρακισμό των τριών επιβαινόντων.






0 ΣΧΟΛΙΑ