ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν έχω καν κινητό» – Τι απαντά η Ειρήνη Μουρτζούκου για τα φέσια στους ντελιβεράδες

«Δεν έχω καν κινητό» – Τι απαντά η Ειρήνη Μουρτζούκου για τα φέσια στους ντελιβεράδες
Ειρήνη Μουρτζούκου: Τι απαντά για τα φέσια στους Ντελιβεράδες
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Περισσότεροι από δέκα διανομείς φαγητού κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα απάτης από την Ειρήνη Μουρτζούκου η οποία στο παρελθόν είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα λόγω της υπόθεσης με τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα. Η ίδια δίνει τη δική της απάντηση στο OPEN και στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη για τα φέσια στους Ντελιβεράδες: «Και τι φωτογραφίες; Δεν έχω καν κινητό.»

Ειρήνη Μουρτζούκου: Τι απαντά για τα φέσια στους Ντελιβεράδες

«Τα έχω δει και τα έχω ακούσει. Έχω ενημερώσει από την πρώτη στιγμή την Αστυνομία, έχω πάει στην Αστυνομία. Έχουμε φτιάξει χαρτί, γιατί βλέπω χίλιαδυο στο email. Έχει δηλωθεί το πότε έχει εξαφανιστεί το κινητό μου, γιατί μου έκλεψαν την ταυτότητα.»

Και πρόσθεσε: «Είμαι με χαρτί Αστυνομίας έξω. Και τι φωτογραφίες; Δεν έχω καν κινητό. Βούλα έχει γίνει το και το… Δεν υπάρχει πρόβλημα. Τι είμα; Xαζό είμαι;».

«Εμένα το μόνο που μου είχαν βρει τότε … Μου έδειξαν μία απόδειξη και ενημέρωσε η Αστυνομία τι έχει γίνει και λένε αφήστε το. Απλά να μην δεχτούν ξανά από αυτόν τον αριθμό παραγγελίες. Δεν βγαίνω καν.», είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Μουρτζούκου.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου