ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Άρης Μουγκοπέτρος: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο παιδικός του φίλος του φιλάει τα χέρια

Άρης Μουγκοπέτρος: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο παιδικός του φίλος του φιλάει τα χέρια
Ο Άρης Μουγκοπέτρος και ο φίλος του
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Νέες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση του Άρη Μουγκοπέτρου με νέο βίντεο να απεικονίζει την άρισττη σχέση που είχε ο μουσικς με τον φίλο του που κατηγορείται ότι του έδωσε την κροτίδα και ευθύνεται για την έκρηξη.

Νέο βίντεο με τον Άρη Μουγκοπέτρο και τον φίλο του

Βίντεο που απαθανατίζει τον Άρη Μουγκοπέτρο με τον άνδρα που φέρεται να του έδωσε την κροτίδα, έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας από το «Πρωινό», δέκα ημέρες μετά το μοιραίο πανηγύρι που έμελε να αλλάξει τη ζωή του γνωστού δεξιοτέχνη του κλαρίνου.

Στο στιγμιότυπο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 οι άλλοτε δύο φίλοι φαίνονται να κάθονται δίπλα δίπλα σε πανηγύρι όπου έπαιζε κλαρίνο ο άτυχος μουσικός, όταν σε κάποια στιγμή, ο φίλος του Άρη Μουγκοπέτρου σηκώνεται να του φιλήσει τα χέρια. Είναι προφανές ότι οι δύο άνδρες είχαν πολύ καλή σχέση και περνούσαν καλά και μάλιστα ο Άρης Μουγκοπέτρος φαίνεται να αποτρέπει τον φίλο του να του φιλήσει τα χέρια. Μάλιστα μετά το τραγικό ατύχημα, ο Γιάννης Αλεξόπουλος ζήτησε να κόψουν τα δάχτυλά του και να τα βάλουν στον Άρη.

Σε σύγκρουση ο Άρης Μουγκοπέτρος με τον παιδικό του φίλο: «Είναι ίνδαλμα του, είδωλό του»

Το θλιβερό είναι ότι οι δύο φίλοι που μεγάλωσαν μαζί δεν έχουν καμία επικοινωνία μεταξύ τους με τον δεξιοτέχνη του κλαρίνου να υποστηρίζει πως τα όσα κατέθεσε ο 36χρονος στις αστυνομικές αρχές είναι ψευδή και προκλητικά. Μάλιστα, ο Άρης Μουγκοπέτρος θα καταθέσει μήνυση κατά του παιδικού του φίλου.

Οι δύο δικηγόροι μίλησαν στο Live News και αποκάλυψαν την εκδοχή των πελατών τους, οι οποίες είναι αλληλοσυγκρουόμενες.

O 36χρονος φίλος του Άρη Μουγκοπέτρου, που του έδωσε την κροτίδα στο χέρι, όταν ενημερώθηκε πως ο παιδικός του φίλος έχασε δύο δάχτυλα από την έκρηξη φέρεται να είπε σοκαρισμένος στον θείο του μουσικού:

«Το πρώτο πράγμα που είπα στον θείο του ήταν ”να κόψω τα δάχτυλα μου και να τα κολλήσω στον Άρη”. Είμαι ακόμα συντετριμμένος για το ατυχές περιστατικό εξαιτίας του οποίου όλες αυτές τις μέρες ο αδελφικός μου φίλος δοκιμάζεται».

Ονομάζεται Γιάννης Αλεξόπουλος, δεν είναι εγκληματίας και δεν διώκεται για τίποτα, λέει ο δικηγόρος του 36χρονου μεταφέροντας μάλιστα την επιθυμία του να μην κρύβονται πλέον τα στοιχεία του.

«Ποιος είναι ο άνθρωπος που μια τον εμφανίζουν με τσιρότο στα μάτια. Λέγεται Ιωάννης Αλεξόπουλος, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. Εξαιρετικός φίλος του Άρη Μουγκοπέτρου. Ίνδαλμα του, είδωλο του», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

«Αισθάνεται ότι έχει προδοθεί από ένα οικείο και αγαπημένο πρόσωπο, που ήταν φίλος και κολλητός. Αντί και η άλλη πλευρά να θέλει την αλήθεια θέλει την μερική αλήθεια», σημείωσε ο δικηγόρος του κ. Μουγκοπέτρου.

Μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα υποβάλει ο μουσικός

Η πλευρά του Άρη Μουγκοπέτρου μάλιστα, σκοπεύει να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας με τον 36χρονο να βγαίνει σήμερα στην αντεπίθεση λέγοντας πως ο μουσικός του ζήτησε την κροτίδα.

Η πλευρά του 36χρονου ισχυρίζεται πως υπάρχουν μάρτυρες που μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα του και οι οποίοι προτίθενται να καταθέσουν αν και εφόσον κληθούν. Το να κατηγορούν τον εντολέα μου για απόπειρα ανθρωποκτονίας ξεπερνά τα όρια της κοινής λογικής αναφέρει ο δικηγόρος του.

Στην εκπομπή Live News μίλησε ο Αθανάσιος Καβουρικός, δικηγόρος του φίλου του Άρη Μπουγκοπέτρου, όπου ερωτηθείς πού βρήκε ο εντολέας του την κροτίδα απάντησε:

«Εισερχόμενος στο χώρο του πανηγυριού βρήκε το βεγγαλικό ο εντολέας μου, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι κροτίδα, το πήρε και το τοποθέτησε στο μπουφάν του. Τα ξημερώματα το έδειξε στον Άρη και εκείνος του έκανε νεύμα να του το δώσει».

Από την άλλη, ο δικηγόρος του Άρη Μουγκοπέτρου σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Αθανάσιος Καβουρικός ανέφερε:

«Έχοντας το προνόμιο λόγω της ποινικής διαδικασίας να έχω την κατάθεση του συγκεκριμένου ”φίλου” μιλάμε για μία δεύτερη εκδοχή σήμερα, και δεν την έχει καταθέσει. Και επειδή μιλάω και με τον Άρη, είμαι και ο δικηγόρος του και ο ξάδερφός του, εκφράζω τη θλίψη του. Στη κατάθεσή του δεν περιγράφει ότι ο Άρης του ζήτησε την κροτίδα. Του το παρέδωσε, δεν γράφει ούτε για νεύμα, ούτε για το οτιδήποτε».

Το νέο μήνυμα του Άρη Μουγκοπέτρου μέσα από το Live News

Την ίδια ώρα, ο αγαπημένος μουσικός παραμένει στο Νοσοκομείο ΚΑΤ. Παρουσιάζει βελτίωση στο χέρι ωστόσο υπάρχει ανησυχία για το δεξί του μάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η όραση του δεν θα επανέλθει πλήρως και σε 2 μήνες οι γιατροί θα ξέρουν αν θα χρειαστεί επέμβαση.

Συγκινημένος ο μουσικός μέσα από το νοσοκομείο δήλωσε ότι θέλει να ευχαριστήσει για τα μηνύματα που δέχεται.

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω το τι με κάνετε να νιώθω. Θέλω να ξέρετε ότι από την πρώτη στιγμή είπα την αλήθεια. Έχω μεγάλη πίστη στην ελληνική δικαιοσύνη. Και να ξέρετε, όπως ξέρουμε όλοι, ότι το μεγαλύτερο σκοτάδι είναι λίγο πριν την αυγή».

Καταλήγοντας ο Άρης Μουγκοπέτρος σημείωσε ότι δεν θα έκανε ποτέ κακό σε κανέναν αλλά κι ούτε στον ίδιο του τον εαυτό.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου