Αίσιο τέλος στην Εύβοια: Βρέθηκαν και οι δύο περιπατητές που είχαν χαθεί

Το απόγευμα της Παρασκευής (25/7/2025) εντοπίστηκε σώο το ζευγάρι των πεζοπόρων, ηλικίας περίπου 60 ετών, που είχε εξαφανιστεί στην Κεντρική Εύβοια.
Τέλος η αγωνία στην Εύβοια
Οι δύο εκδρομείς είχαν ξεκινήσει πεζοπορία από το χωριό Βλαχιά, στον Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων, με κατεύθυνση την παραλία Λιμνιώνα, όταν έχασαν τον προσανατολισμό τους κατά τη διαδρομή. Σύμφωνα με το eviaonline.gr, εντοπίστηκαν σε σημείο με υψόμετρο, ενώ είναι καλά στην υγεία τους και δεν χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομείο.
Οι αγνοούμενοι κατάφεραν να επικοινωνήσουν με φιλικό τους πρόσωπο, ενημερώνοντάς το ότι έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους και βρίσκονται σε άγνωστη περιοχή, κοντά σε κάποιο χωριό, χωρίς όμως να γνωρίζουν το ακριβές σημείο.
Η φίλη του ζευγαριού ειδοποίησε άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία, κινητοποιώντας τις τοπικές δυνάμεις για έρευνα και διάσωση. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Πυροσβεστική προσπαθεί να επικοινωνήσει με το κινητό τηλέφωνο του άνδρα, το οποίο φαίνεται να είναι πλέον εκτός λειτουργίας, γεγονός που δυσχεραίνει τις προσπάθειες.






0 ΣΧΟΛΙΑ