ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

«Εγώ εσένα θέλω κουρκουμπινάκι μου – Είμαι καθηγητής του έρωτα»: Σοκάρουν τα μηνύματα του ανώμαλου εκπαιδευτικού στην 14χρονη μαθήτρια

Φρίκη και αποτροπιασμός

Συνεχίζεται η έρευνα των αρχών για τον καθηγητή από τον Άλιμο, που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονης μαθήτριας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, ο εκπαιδευτικός φέρεται να είχε συνομιλίες και με άλλη ανήλικη, ενώ στη δημοσιότητα έχουν έρθει ακατάλληλα μηνύματα που έστελνε σε μαθήτριες.

Το κινητό του καθηγητή αποκάλυψε σημαντικά στοιχεία. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η σχέση του με τη 14χρονη ήταν πλατωνική και πως της είχε δώσει μόνο ένα φιλί. Ωστόσο, τα μηνύματα που αντάλλαξαν φανερώνουν μια επικοινωνία ασύμβατη με τη σχέση εκπαιδευτικούμαθητή, εγείροντας σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τη συμπεριφορά του.




Σοκάρουν τα μηνύματα του καθηγητή του Αλίμου στην 14χρονη μαθήτρια

«Εγώ εσένα θέλω, κουρκουμπινάκι μου. Κάθε φορά που κάθεσαι δίπλα μου στο παγκάκι, νιώθω την ανάγκη να σε αγκαλιάσω. Σε αγαπάω πολύ και δεν κάνουμε τίποτα κακό, ούτε ενοχλούμε κανέναν. Θα δεις τι δάσκαλος στον έρωτα είμαι», γράφει ο κατηγορούμενος εκπαιδευτικός σε ένα 14χρονο κορίτσι.

«Κοριτσάκι μου όμορφο, ματάρες μου, μου λείπεις. Να μπορούσες να ξαπλώσεις πάνω μου και να κοιμηθούμε αγκαλιά. Είσαι αξιολάτρευτη στη φωτογραφία. Μου ξυπνάς τον Χάνιμπαλ μέσα μου…» αναφέρει σε άλλα μηνύματα.

Τι ερευνούν οι αρχές για τον καθηγητή

Για τρεις μήνες, ο 52χρονος προφυλακισμένος καθηγητής αντάλλασσε μηνύματα με τη 14χρονη μαθήτρια, με την οποία συναντήθηκε συνολικά τρεις φορές. Όταν η μητέρα του κοριτσιού άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, εκείνος έφτασε στο σημείο να ζητά από το παιδί να διαγράφει τα μηνύματά τους, προκειμένου να «μην τον βάλει σε κίνδυνο».

Οι έρευνες των αρχών αποκάλυψαν περαιτέρω στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο καθηγητής είχε συνομιλίες και με άλλη ανήλικη.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Star ότι ο εντολέας του οδηγήθηκε στη φυλακή για «πλατωνικές σχέσεις» με τη μαθήτριά του. Παράλληλα, σημείωσε πως, αν προκύψουν αποδείξεις ενοχής, θα παραιτηθεί από την υπεράσπισή του.