Ανατριχίλα στο Ηράκλειο: Ο 44χρονος κατέγραφε σε βίντεο τα βασανιστήρια που έκανε στο 3χρονο αγοράκι

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για την φρικιαστική υπόθεση του 3χρονου παιδιού στο Ηράκλειο της Κρήτης που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.
Δείτε επίσης: Ηράκλειο: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 44χρονου – Σε κρίσιμη κατάσταση το 3χρονο παιδί
Όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή “OPEN Τώρα”
Το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης, αφού νωρίτερα υπεβλήθη σε κρανιεκτομή για να αντιμετωπιστούν οι βαριές κακώσεις στον εγκέφαλό του.
Όπως ανέφερε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκη στην τηλεόραση του Open η επέμβαση που έκαναν στο παιδί δεν πήγε όπως περίμεναν.
Ο 44χρονος είναι γνώριμος των Αρχών, αφού έχει απασχολήσει στο παρελθόν την ΕΛ.ΑΣ. Έχει ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο ενώ οι αναρτήσεις του στα social media προκαλούν.
Στο μπλε αυτοκίνητό του μάλιστα είχε γράψει και το ψευδώνυμό του με άσπρα γράμματα «Killer».
Ο 44χρονος που μένει μόνιμα στο Ηράκλειο γνωρίστηκε με την 26χρονη μητέρα ενός τρίχρονου αγοριού μέσω Facebook.






0 ΣΧΟΛΙΑ