ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Εφιάλτης για γυναίκα σε οίκο ανοχής στο Βόλο: Εισέβαλε στο δωμάτιό της και προσπάθησε να τη βιάσει!

Εφιάλτης για γυναίκα σε οίκο ανοχής στο Βόλο: Εισέβαλε στο δωμάτιό της και προσπάθησε να τη βιάσει!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Τον εφιάλτη κόντεψε να ζήσει γυναίκα εργαζόμενη σε οίκο ανοχής στο Βόλο, καθώς ένας άνδρας εισέβαλε στο δωμάτιο, επιχειρώντας να τη βιάσει με την απειλή μαχαιριού.

Διαβάστε επίσηςΤραγωδία σε σούπερ μάρκετ του Βόλου: Υπάλληλος κατέρρευσε και πέθανε ενώ ξεφόρτωνε εμπορεύματα

Για καλή της τύχη εκείνη τη στιγμή η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης άκουσε τις φωνές της και κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Ακόμα και εκεί όμως δεν κατάφερε να ηρεμήσει προκαλώντας φθορές στο χώρο, σύμφωνα με το larissanet.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό απειλώντας να τη σκοτώσει

Οκτώ μήνες μετά το συμβάν ο άνδρας οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λάρισας κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κατηγορούμενος τον Ιούνιο του 2024 πήγε στον συγκεκριμένο οίκο ανοχής και στην προσπάθεια του να ακινητοποιήσει τη γυναίκα για να τη βιάσει της έβαλε ένα μαχαίρι στο λαιμό και απείλησε πως θα τη σκοτώσει.

Στην απολογία του ο άνδρας ανέφερε πως δε σκόπευε να τελέσει τη συγκεκριμένη πράξη τονίζοντας πως την επίδικη μέρα ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Κατέθεσε ακόμα πως ήταν τακτικός πελάτης στο συγκεκριμένο οίκο ανοχής. Να σημειωθεί πως η παθούσα δεν προσήλθε στο δικαστήριο για να καταθέσει.

Το δικαστήριο τελικά και ενώ δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό κήρυξε ομόφωνα ένοχο τον κατηγορούμενο επιβάλλοντας του συνολική ποινή φυλάκισης πέντε ετών και τριών μηνών και καθώς δεν έγινε δεκτό το αίτημα η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, ο άνδρας οδηγήθηκε στη φυλακή.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου