Βγάζει τη χρονιά το μετρό Θεσσαλονίκης; Άγνωστοι προσπάθησαν να μπουν από καταπακτή και προκάλεσαν φθορές

Νέο επεισόδιο «γράφτηκε» για το καλύτερο μετρό του κόσμου
Νέο περιστατικό σημειώθηκε στο μετρό Θεσσαλονίκης, όπου άγνωστοι επιχείρησαν να μπουν στον σταθμό «Νέα Ελβετία» από καταπακτή επί της οδού Αλλατίνη, αλλά έγιναν αντιληπτοί από το προσωπικό ασφαλείας και τράπηκαν σε φυγή.
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 6 το πρωί της Δευτέρας (20/1), όταν οι άγνωστοι προσπάθησαν να μπουν στο μετρό από μια καταπακτή, η οποία λειτουργεί ως έξοδος διαφυγής σε περίπτωση ανάγκης, ενώ προκάλεσαν φθορές σε μεταλλική πόρτα που οδηγεί στις σήραγγες.
Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πυλαίας. Να σημειωθεί ότι προ ημερών άγνωστοι βανδάλισαν τα βαγόνια του μετρό Θεσσαλονίκης και διέφυγαν της σύλληψης.