Τραγωδία στο Σχηματάρι: Προειδοποιούσαν στα social media πριν το δυστύχημα – «Έπεσε δεξαμενή»

Νέες πληροφορίες βγαίνουν στη δημοσιότητα σχετικά με το τραγικό τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους ένας 48χρονος αξιωματικός της Αστυνομίας και η σύζυγός του στην εθνική οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, στο ρεύμα προς Αθήνα.
Η ανάρτηση και το 112
Πιο συγκεκριμένα, ο 48χρονος Αστυνομικός Διευθυντής όπως όλα δείχνουν επιχείρησε να αποφύγει μια πλαστική δεξαμενή νερού που είχε βρεθεί στη μέση του δρόμου, κάνοντας έναν ελιγμό. Ωστόσο, λόγω της προσπάθειας αυτής, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας στην οποία επέβαιναν και οι δύο, και προσέκρουσαν στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα.
Το γεγονός αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει μια ανάρτηση σε μια ομάδα στο Facebook με ειδήσεις από το Δήλεσι, την Τανάγρα και την Αυλίδα, αφού μια γυναίκα έγραψε:
«Βγαίνοντας από Βαθύ για να πάμε Αθήνα, στη Χαλκίδος-Σχηματαρίου, πριν την έξοδο για εθνική, είναι στη μέση πεσμένη δεξαμενή στο μέγεθος κάδου» και πρόσθεσε:
«Μεγάλη προσοχή, δεν φωτίζεται το σημείο, μόλις γλιτώσαμε από θαύμα».
Τέλος, συμπλήρωσε πως οι αρμόδιες αρχές είχαν ενημερωθεί και είχε καλέσει και το 112.





![Ανατροπή με την σορό της γυναίκας στην Κυψέλη: Δεν είναι κόκκινα τα μαλλιά – Φύλλο και φτερό οι κάμερες ασφαλείας [βίντεο]](https://www.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/07/kipseli-2.jpg)
0 ΣΧΟΛΙΑ