Live κίνηση 11/12: Τροχαίο και… παρκάρισμα των αυτοκινήτων στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στις Αθηνών, Κηφισίας και Σχιστού

Σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού, από το ύψος των ΚΤΕΛ έως τη Νέα Χαλκηδόνα, ενώ αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στην ανηφόρα της Κατεχάκη, με κατεύθυνση προς Καρέα.
Μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού, από τη γέφυρα Μεταμόρφωσης έως τα ΚΤΕΛ, λόγω τροχαίου ατυχήματος.
Διαβάστε επίσης: Ο Κηφισός αλλάζει: Οι αλλαγές που έρχονται από το Φάληρο μέχρι την Νέα Φιλαδέλφεια για να αντιμετωπιστoύν η κίνηση και τα τροχαία!
Καθυστερήσεις σημειώνονται επίσης στο ρεύμα εξόδου της λεωφόρου Αθηνών, από το δάσος Χαϊδαρίου προς τη λίμνη Κουμουνδούρου, καθώς και στη λεωφόρο Σχιστού. Επιπλέον, προβλήματα με κίνηση εντοπίζονται στην ανηφόρα της Κατεχάκη, από Ηλιούπολη προς Καρέα, και στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας, από την Αττική Οδό έως τα σύνορα Χαλανδρίου.
Τα σημεία με έντονο πρόβλημα εντός Λεκανοπεδίου
Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος) – Από Χαϊδάρι έως Διυλιστήρια
Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη – έξοδος) – Από Ιερά Οδό έως Αχαρνών
Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Λ. Αθηνών – είσοδος) – Λυκόβρυση έως Λένορμαν
Μεσογείων
Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη)
Κηφισίας – Δυο ρεύματα
Βασ. Σοφίας (κάθοδος)
Βασ. Κωνσταντίνου
Πανεπιστημίου
Σταδίου
Λ. Ποσειδώνος (πηγαδάκια έως Λ. Αλίμου – ρεύμα προς Πειραιά)






0 ΣΧΟΛΙΑ