ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Της έχω συστήσει να κάνει συνεδρίες με ψυχολόγο – Παραδέχτηκε τους λευκούς γάμους» δηλώνει η δικηγόρος της

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Της έχω συστήσει να κάνει συνεδρίες με ψυχολόγο – Παραδέχτηκε τους λευκούς γάμους» δηλώνει η δικηγόρος της
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου συνεχίζει να προκαλεί έντονες αντιδράσεις. Η δικηγόρος της, Βούλα Δημητριάδου, ρωτήθηκε σήμερα (24/11) για τους «λευκούς γάμους» που παραδέχτηκε η 24χρονη, εξηγώντας την προσωπική της κατάσταση και τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις της.

Η εξήγηση για τους «λευκούς γάμους»




Η δικηγόρος της Μουρτζούκου ανέφερε ότι η 24χρονη παραδέχτηκε τη συμμετοχή της σε γάμους για τυπικούς σκοπούς, λόγω των δύσκολων συνθηκών ζωής.

«Μου παραδέχτηκε τους λευκούς γάμους», είπε η δικηγόρος «διότι όπως μου είπε, δεν είχε που την κεφαλή κλίναι, δεν είχε την οικονομική δυνατότητα επιβίωσης και το έκανε για να βοηθήσει αυτόν τον άνθρωπο για να πάρει άδεια παραμονής στην Ελλαδα. Αυτό το συμβάν όμως, δεν την καθιστά κατηγορούμενη για κάτι άλλο», τόνισε.

Διαβάστε επίσης: Αμαλιάδα: Στην… μπούκα η Ειρήνη Μουρτζούκου από την ίδια της τη μάνα – Παρίστανε τη μητέρα του Παναγιωτάκη και εκτέθηκε στην Νικολούλη

Προβληματική προσωπικότητα και ψυχολογική στήριξη

Η Βούλα Δημητριάδου παραδέχτηκε ότι η εντολέας της έχει δύσκολη προσωπικότητα, κάτι που έχει επηρεάσει τη συνεργασία τους: «Είναι μια προσωπικότητα δύσκολα διαχειρίσιμη, προβληματική και μάλιστα της έχω συστήσει επανειλλημένως να κάνει συνεδρίες με ψυχολόγο», σημείωσε και συμπλήρωσε: «Πίσω από ένα παιδί, κοιτάξτε ποιος είναι ο γονιός. Όλα αυτά ξεκινούν από κάπου. Το ότι είναι ένα κορίτσι που ακόμα και στη δική μου συνεργασία υπήρξε πρόβλημα… αυτό όμως εν καιρώ θα το δουν οι ειδικοί επιστήμονες».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου