Φρίκη στην Ηλεία: Έδεσαν κουτάβια μέσα σε σακιά και τα πέταξαν στον Αλφειό – Φωτογραφίες, βίντεο

Δεμένα μέσα σε σακιά βρέθηκαν πέντε κουτάβια στην παραποτάμια περιοχή του Αλφειού στα Μακρίσια Ηλείας, το μεσημέρι της Κυριακής 17/11. Ενώ πριν λίγο καιρό, συνέβη ακριβώς το ίδιο στη Βόνιτσα.
Σωτήρια ήταν η άμεση παρέμβαση του υπεύθυνου της Φιλοζωικής Κρεστένων «Νοιάζομαι» Διονύση Λιαρομάτη και των εθελοντών, που επέστρεφαν από το καταφύγιο και βρέθηκαν τυχαία μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.
Όπως μεταδίδει το ilialive.gr, οι εθελοντές βρήκαν το πρώτο κουτάβι κοντά στον δρόμο και τα γαβγίσματα που άκουγαν τους οδήγησαν στην αποκάλυψη των δύο τσουβαλιών με τα υπόλοιπα τέσσερα.
Μετά από δύσκολες προσπάθειες διάσωσης, λόγω της πρόσφατης βροχόπτωσης στην περιοχή, που έκανε το σημείο ακόμα πιο δυσπρόσιτο, και με τη βοήθεια των υπαλλήλων της ΔΕΔΔΗΕ, που έτυχε να περνούν από εκεί, τα κουτάβια διασώθηκαν.
Τα κουταβάκια, ηλικίας περίπου 2 μηνών, έχουν μεταφερθεί σε καταφύγιο ενώ σήμερα, Δευτέρα 18/11, θα εξεταστούν από κτηνίατρο και θα γίνει και επίσημη καταγγελία στις αρμόδιες αρχές.
![Αποκάλυψη για το έγκλημα στην Σύρο: Πριν μια βδομάδα είχε γίνει διάρρηξη στο σπίτι του 42χρονου δράστη [βίντεο]](https://www.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/07/syros-diasostria-3-1.jpg)

![Κακοκαιρία στην Αττική: Έπεσε δέντρο στο Ίλιον πάνω σε ταξί – Πτώση σκαλωσιάς στον Πειραιά [βίντεο]](https://www.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/07/kakokairia-1.jpg)



0 ΣΧΟΛΙΑ