ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο: Πέθανε η Αφροδίτη Νικολαράκη – Απέργη

Πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο: Πέθανε η Αφροδίτη Νικολαράκη – Απέργη
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Έφυγε από τη ζωή στις 29/10 η  Αφροδίτη Νικολαράκη – Απέργη, σύμφωνα με συλλυπητήρια ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ. Ενώ προ ολίγων ημερών, πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τριανταφυλλίδης.

Στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ αναφέρεται:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, με λύπη ανακοινώνει ότι έφυγε από τη ζωή, στις 29 Οκτωβρίου 2024, η συνάδελφος Αφροδίτη Νικολαράκη-Απέργη, χήρα του αείμνηστου Σταύρου Απέργη.

Η Αφροδίτη Νικολαράκη-Απέργη γεννήθηκε στο Πορτ Σάιδ της Αιγύπτου, το 1947. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές της σπουδές στον Πειραιά, ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στις εφημερίδες «Έθνος» και «Εβδομάδα». Εργάστηκε, επίσης, στις εφημερίδες «Ελεύθερος Κόσμος», «Σημερινά» και «Επικαιρότητα», καλύπτοντας το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ. Από το 1977 έως τη συνταξιοδότησή της εργάστηκε στη Διεύθυνση Ειδήσεων της ΕΡΤ και στο τμήμα της Eurovision.

Η Αφροδίτη Νικολαράκη-Απέργη υπήρξε μία ευσυνείδητη, πρόθυμη και συνεργάσιμη συνάδελφος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους φίλους και τους συγγενείς της και αποχαιρετά την καλή συνάδελφο.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου