«Το παιδί χάθηκε στο σπίτι με περίεργο επεισόδια»: Συνεχίζεται το θρίλερ της Αμαλιάδας με την νεκρή αδελφή της 24χρονης

Το θρίλερ της Αμαλιάδας συνεχίζεται και το «Φως στο Τούνελ» παρουσίασε την αναφορά του γιατρού που εξέτασε την υπόθεση, με την 24χρονη Ειρήνη να αντιμετωπίζει το φάσμα του θανάτου πρώτα με την αδελφή της, που πέθανε όταν ήταν μωρό.
Η εκπομπή του Mega παρουσίασε ηχητικό ντοκουμέντο από το νοσοκομείο, όπου οι γιατροί μίλησαν στην Ειρήνη περιγράφοντας τα ιστορικό της οικογένειας με εκείνη να τους ηχογραφεί, τη στιγμή που η ίδια της η κουμπάρα την «αδειάζει».
«Το ένα παιδί που χάθηκε 13-14 μηνών πόσο ήταν, είναι η αδελφή της μαμάς. Είχε νοσηλευτεί στην Κ4 για λίγες ώρες, μετά πήγε κάτω στη νευρολογική, διερευνήθηκε και βγήκαν όλα καλά», είπε ο ένας γιατρός με έναν άλλον να προσθέτει: «Απύρετοι σπασμοί».
«Ναι, τα πάντα όλα και πήγε και χάθηκε στο σπίτι το παιδί, με ένα περίεργο τέτοιο επεισόδιο», είπε ο πρώτος στη συνέχεια.
Τότε, η Ειρήνη ρώτησε «τι βγήκε χθες από τις εξετάσεις» και ο γιατρός απάντησε:
«Τίποτα ακόμη… Τι με κοιτάς με αυτό το ύφος; Τρέχουμε από χθες, εγώ προσωπικά για να βρω λεφτά για να στείλω τις εξετάσεις αυτές για να τις πολύ ειδικές. Αυτές δεν γίνεται χωρίς λεφτά και τρέχω για να εγκρίνει το νοσοκομείου πίστωση ειδική. Οπότε καταλαβαίνεις πως κάνουμε ό,τι μπορούμε».
Το χρονικό θανάτου των βρεφών
Σημειώνεται, ότι η 24χρονη έχει αντιμετωπίσει 5 θανάτους βρεφών. Ακολουθούν αναλυτικά τα παιδιά που ήταν δίπλα της και έφυγαν από τη ζωή, όπως και τα αίτια θανάτου:
06/02/2014: Αδερφή της, 18 μηνών – Λοίμωξη κατώτερου αναπνευστικού συστήματος
04/02/2021: Κόρη της κουμπάρας της, 6 μηνών – Πνευμονίτιδα
19/06/2022: Πρώτο της παιδί, 19 ημερών – Πνευμονίτιδα
17/10/2023: Δεύτερο παιδί της, 60 ημερών – Ανακοπή καρδιάς
05/08/2024: Γιος συγκατοίκου της, 15 μηνών – Άγνωστο αίτιο






0 ΣΧΟΛΙΑ