ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

«Ταρακουνάει το έδαφος» ο Θοδωρής Κολυδάς: Μας προειδοποιεί για το χειρότερο που μας περιμένει – Από το Σάββατο έχουμε…

«Ταρακουνάει το έδαφος» ο Θοδωρής Κολυδάς: Μας προειδοποιεί για το χειρότερο που μας περιμένει – Από το Σάββατο έχουμε…
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ανατρέπει κάθε ενδεχόμενο για τον καιρό ο Θοδωρής Κολυδάς. Το κλείσιμο του Αυγούστου θα συνοδεύουν βροχές και καταιγίδες. Έντονη κακοκαιρία θα αποχαιρετήσει το καλοκαίρι ενώ το «νερό θα γεμίζει τους κουβάδες» Με την ευκαιρία δείτε «Βροντερή» προειδοποίηση του Θοδωρή Κολυδά: «Ο Σεπτέμβριος τα αλλάζει όλα – Από το μεσημέρι της Πέμπτης κι έπειτα…»

Με νέα ανάρτησή του ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς, προειδοποιεί για τον ερχομό βροχών και καταιγίδων στα μέσα της εβδομάδας, τονίζοντας μάλιστα πως η αστάθεια του καιρού θα κρατήσει μέχρι και το Σάββατο 31 Αυγούστου. Σύμφωνα μάλιστα με την πρόγνωση του κ. Κολυδά η ποσότητα της βροχής μέχρι την Πέμπτη, σε τοπικό επίπεδο, αναμένεται να φτάσει 50 με 70 mm νερού.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ευπρόδεκτες οι τοπικές μπόρες στα δυτικά και βόρεια με τα ύψη βροχής σήμερα να φτάνουν το πολύ τα 10 με 15 mm. Μέχρι την Πέμπτη πάντως τα “κουβαδάκια” σιγά σιγά θα μαζέψουν περί τα 50 με 70 mm βροχής σε τοπικό επίπεδο. Η αστάθεια θα κρατήσει μέχρι και το Σάββατο».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου