ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Κάλεσαν το βαρύ πυροβολικό: Κέντρο υγείας φώναξε… ηλεκτρολόγο για να αφαιρέσει δαχτυλίδι από χέρι ασθενούς

Κάλεσαν το βαρύ πυροβολικό: Κέντρο υγείας φώναξε… ηλεκτρολόγο για να αφαιρέσει δαχτυλίδι από χέρι ασθενούς
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Χαλκιδική ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου όταν άνδρας πήγε στο κέντρο υγείας Νικήτης, διότι είχε ένα πρησμένο δάχτυλο εξαιτίας ενός δαχτυλιδιού που φορούσε. Ενώ το προσωπικό πάσχισε ματαίως να αφαιρέσει το δαχτυλίδι από τον άνδρα, έφτασαν σε σημείο να παρακολουθήσουν βιντεάκια στο Youtube, όταν οι συμβατικές μέθοδοι δεν απέδιδαν καρπούς.

Παράλληλα δείτε νέο βίντεο – ντοκουμέντο με το αυτοκίνητο που βρέθηκε στον «αέρα» στην μπουκαπόρτα του πλοίου στην Άνδρο

Τελικά, αφού είδαν πως δεν θα καταφέρνουν και καθώς περίμεναν και άλλοι ασθενείς να εξυπηρετηθούν τον παρέπεμψαν στο Κέντρο Υγείας της Χαλκιδικής. Όμως όταν και εκεί ο χειρουργός που προσπάθησε με σπάγκο να το αφαιρέσει δεν είχε αποτέλεσμα κάλεσε… ηλεκτρολόγο προκειμένου αυτός να αφαιρέσει το δαχτυλίδι από το δάχτυλο του άντρα.

Εν τέλει ο ηλεκτρολόγος έφτασε στο κέντρο υγείας και με τροχό κατόρθωσε να αφαιρέσει επιτέλους το δαχτυλίδι. Όλη η ιστορία διήρκησε παραπάνω από τρεις ώρες μέχρι το δάχτυλο του ασθενούς να μπορέσει να «ελευθερωθεί». Ο άνδρας αποκόμισε μερικά εγκαύματα από αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο αφαίρεσης του δαχτυλιδιού και χρειάστηκε περίθαλψη από νοσηλεύτριες του νοσοκομείου.




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου