ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Χάος με ζευγάρι που έκανε φασαρία και ζητούσε αλκοόλ σε πτήση – Αναγκαστική προσγείωση για το αεροπλάνο

Ηράκλειο: Χάος με ζευγάρι που έκανε φασαρία και ζητούσε αλκοόλ σε πτήση – Αναγκαστική προσγείωση για το αεροπλάνο
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Χάος και πανικός κυριάρχησαν το βράδυ της Τετάρτης (17.07.2024) στο αεροδρόμιο Ν.Καζαντζάκης του Ηρακλείου της Κρήτης όταν ένα αεροπλάνο αναγκάστηκε να προσγειωθεί εκτάκτως κατά τη διάρκεια πτήσης από την Αίγυπτο με προορισμό την Αγγλία.

Αιτία για την ταραχή ήταν ένα ζευγάρι, ο άνδρας 34 ετών και η γυναικών 40, οι οποίοι δημιούργησαν φασαρία.

Με την ευκαιρία δείτε: Θρίλερ με απογείωση Boieng 777 στο Μιλάνο – Η ουρά του βρήκε στο έδαφος κατά την απογείωση

Χάος με ζευγάρι που έκανε φασαρία και ζητούσε αλκοόλ σε πτήση – Αναγκαστική προσγείωση για το αεροπλάνο

Οι δύο επιβάτες, άρχισαν να αναζητούν αλκοόλ και όταν δεν κατάφεραν να το βρουν, έγιναν επιθετικοί προς το πλήρωμα και τους συνεπιβάτες τους. Παρά τις επανειλημμένες υποδείξεις του πληρώματος για να ηρεμήσουν και να ακολουθήσουν τους κανονισμούς ασφαλείας, το ζευγάρι αρνήθηκε να συμμορφωθεί.

Η κατάσταση κάποια στιγμή ξέφυγε για τα καλά με πλήρωμα να καλεί τον πιλότο να κάνει αναγκαστική προσγείωση. Ετσι το αεροπλάνο ζήτησε άδεια και προσγειώθηκε στο πλησιέστερο ασφαλές αεροδρόμιο, το οποίο ήταν το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Με την προσγείωση του αεροπλάνου, οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου επιβιβάστηκαν και συνέλαβαν το ζευγάρι, το οποίο μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω διερεύνηση του περιστατικού.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου