Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους: Σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων - Πού υπάρχουν καθυστερήσεις

Κάθε φορά τα ίδια....

24 Ιουνίου 2024 20:27
Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους:  Σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων - Πού υπάρχουν καθυστερήσεις
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος με την κίνηση να είναι αυξημένη στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα.

Δείτε επίσης: Αγίου Πνεύματος: Τι γιορτάζουμε και ποιος ο συμβολισμός της γιορτής

Πού παρατηρούνται προβλήματα

Ειδικότερα, αυτή την ώρα σημειώνονται καθυστερήσεις στο ύψος της Κινέτας και από τα Μέγαρα έως τη Νέα Πέραμο.

Με σταθερή ροή κινούνται τα οχήματα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας ενώ οι οδηγοί θα συναντήσουν λίγο κίνηση στα διόδια Αφιδνών.

Όσο για την Εγνατία Οδό από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη, η κατάσταση παραμένει ομαλή, χωρίς αυξημένη κίνηση και με τους εκδρομείς μέχρι στιγμής να έχουν ένα εύκολο ταξίδι.

Ακόμη, ουρές οχημάτων φέρεται ότι έχουν συγκεντρωθεί πριν τα διόδια των Μαλγάρων - στο σημείο που λαμβάνουν έργα και εδώ αρκετούς μήνες -, ενώ ίδια εικόνα σημειώνεται και στο τούνελ της Κατερίνης στο ρεύμα προς της Θεσσαλονίκη.

Τέλος, δίχως προβλήματα κινούνται τα οχήματα στο δρόμο Θεσσαλονίκης - Περαίας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκης, ενώ αντίθετη εικόνα υπάρχει στα διόδια Ανάληψης – Προφήτη και Ασπροβάλτας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Αττικής από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα έχουν επιστρέψει στην Αττική 81.096 οχήματα. Συγκεκριμένα 55.200 επέστρεψαν μέσω της Αθηνών-Κορίνθου και 25.876 μέσω της Αθηνών-Λαμίας.

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 23:00 ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share