Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Αλλάζει ο καιρός ξανά και η Χριστίνα Σούζη μας προειδοποιεί: «Η θερμοκρασία πέφτει και ο καιρός το Σ/Κ δε θα είναι...» (video)

Η αναλυτική πρόβλεψη της μετεωρολόγου

23 Μαΐου 2024 08:54
Αλλάζει ο καιρός ξανά και η Χριστίνα Σούζη μας προειδοποιεί: «Η θερμοκρασία πέφτει και ο καιρός το Σ/Κ δε θα είναι...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού για σήμερα Πέμπτη (23/5) η Χριστίνα Σούζη από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ προβλέπει τοπικές βροχές ή μπόρες θα εκδηλωθούν στην Α. Μακεδονία , τη Θράκη , και το Βορειοανατολικό Αιγαίο, το μεσημέρι και το απόγευμα.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Άνεμοι δυτικοί και βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα Ν τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 28 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 29 με 30 βαθμούς.

Δείτε επίσης: Τρομακτικές προβλέψεις για το φετινό καλοκαίρι: Οι θερμοκρασίες θα είναι οι πιο υψηλές των τελευταίων χρόνων

Στην Αττική, βλέπει γενικά αίθριο καιρό με τους ανέμους να πνέουν με δυτικές και βορειοδυτικές κατευθύνσεις και θα κυμμανθούν απο 4 έως 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικά 3 με 4 μποφόρ.και ο υδρλαργυρος θα αγγίξει έως 27 βαθμούς.

Ο καιρός το ΠΣΚ από την Χριστίνα Σούζη

Την Παρασκευή Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ΒΑ το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος για το τριήμερο Σ/Κ/Δ : από το απόγευμα του Σαββάτου στη Δ-ΒΔ Ελλάδα , την Κυριακή και τη Δευτέρα στις περισσότερες περιοχές της χώρας , αναμένεται ενίσχυση της αστάθειας, οπότε και θα εκδηλώνονται τοπικές μπόρες και καταιγίδες , κυρίως στα Ηπειρωτικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share