Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Σάλος στην Καβάλα: Χαστούκισαν σε εκκλησία τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη

Τι έγινε;

21 Απριλίου 2024 14:13
Σάλος στην Καβάλα: Χαστούκισαν σε εκκλησία τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με πληροφορίες από το proininews, επίθεση δέχθηκε η βουλευτής της ΝΔ στην Καβάλα Αγγελική Δεληκάρη.

Όλα έγιναν το πρωί της Κυριακής μέσα στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, όταν γυναίκα πλησίασε τη βουλευτή, την έβρισε και τη χαστούκισε.

Δείτε επίσης: Νέο ξέσπασμα Πλεύρη: «Μπορώ να παντρευτώ μια ωραία γυναίκα την εποχή που άλλοι παντρεύονται έναν μαντράχαλo…»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το επεισόδιο ξεκίνησε μετά την αναφορά του ιερέα για την παρουσία στη Θεία Λειτουργία της κυρίας Δεληκάρη. Τότε η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, με αφορμή τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τελικά χαστούκισε τη βουλευτή.

Η βουλευτής αντέδρασε πολύ ψύχραιμα, ενώ οι παρόντες αποδοκίμασαν τη δράστιδα.

«Ξέσπασμα» Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλος: «Οι γυναίκες σαν τις κλώσες να επιστρέψουν σπίτι και να μαζέψουν τα παιδιά τους»

Ο Μητροπολίτης Σερβιών και Κοζάνης στον λόγο που απηύθυνε προς τους πιστούς μετά την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου την περασμένη Παρασκευή (19.4), είπε ότι για να αντιμετωπιστεί η βία των ανηλίκων, θα πρέπει οι γυναίκες να επιστρέψουν στο «βασίλειό» τους, που είναι το σπίτι τους, και να «μαζέψουν σαν τις κλώσες τα πουλάκια κάτω από τις φτερούγες τους».

«Αν δεν επιστρέψει η γυναικά στο σπίτι της και να μαζέψει – σαν την κλώσα – τα πουλάκια κάτω από τις φτερούγες της, έτσι θα πορεύονται τα παιδιά, θα εγκληματούν το ένα στο άλλο» είπε ο Μητροπολίτης Σερβιών και Κοζάνης, αναγνωρίζοντας ότι «θα γίνει σεισμός με αυτό που θα πω, αλλά δεν έχω πρόβλημα, γιατί είναι η αλήθεια».

Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης αναφέρει: «Κατηγορούμε τις συμμορίες παιδιών... Γιατί; Γιατί γινόμαστε κατήγοροι; Θα έπρεπε να κατηγορούμε τους εαυτούς μας που αφήσαμε τα παιδιά μας μέσα στους δρόμους. Δεν λαϊκίζω, αυτή είναι η αλήθεια. Και τώρα θα γίνει σεισμός από αυτό που θα πω, αλλά δεν έχω πρόβλημα, αυτή είναι η αλήθεια. Αν δεν επιστρέψει η γυναικά στο σπίτι της και να μαζέψει – σαν την κλώσα – τα πουλάκια κάτω από τις φτερούγες της, έτσι θα πορεύονται τα παιδιά, θα εγκληματούν το ένα στο άλλο. Και οι κοπέλες - γυναίκα τι πάει να πει γυναίκα; το ωραιότερο που έφτιαξε ο Θεός πλάσμα, το πλέον ευαίσθητο, πλημμυρισμένο από αρετές για τη μητρότητα και τη συζυγία - να χτυπιούνται χειρότερα από τα γαϊδούρια. Τα βλέπετε μέσα στις τηλεοράσεις και τα κατηγορείται. Όταν, όμως, αγωνιζόμαστε να παχνίζουμε και όχι να αναπτύσουμε, να καλλιεργούμε, τι περιμένουμε...»

Δείτε τη δήλωση του μητροπολίτη μετά το 02:03:36:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share