Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Νέο ξέσπασμα Πλεύρη: «Μπορώ να παντρευτώ μια ωραία γυναίκα την εποχή που άλλοι παντρεύονται έναν μαντράχαλo…»

«Εγώ πάντως σύντροφο βρήκα...»

15 Απριλίου 2024 16:13
Νέο ξέσπασμα Πλεύρη: «Μπορώ να παντρευτώ μια ωραία γυναίκα την εποχή που άλλοι παντρεύονται έναν μαντράχαλo…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέσπασε ευθέως, μιλώντας για τη σχέση του με την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Τζόρτζια Σιακαβάρα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

«Σύντροφο βρήκα, δεν μιλάμε για επισημοποίηση σχέσεων» ξεκαθάρισε ο 83χρονος δικηγόρος στον Alpha, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί.

Το ξέσπασμα του Κωνσταντίνο Πλεύρη - Υπονοούμενα για τα ομόφυλα ζευγάρια

Ερωτηθείς για την σύντροφό του, την 49χρονη Τζόρτζια, και τι τον τράβηξε σε αυτή ο νομικός είπε ότι: «Έχει έντονη προσωπικότητα, είναι γλυκύτατη και έχει και μια αξιόλογη μόρφωση» είπε. «Είναι η εποχή που διαφέρω από τους άλλους.

Μπορώ να παντρευτώ μια ωραία γυναίκα την εποχή που οι άλλοι παντρεύονται έναν μαντράχαλο» πρόσθεσε ο κ. Πλεύρης. Ο νομικός αναφέρηκε και στο πού έγινε η γνωριμία, αποκαλύπτοντας ότι γνωρίστηκαν σε μια συγκέντρωση αλλά δεν ζουν στο ίδιο σπίτι.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης προκαλεί τον Αντώνη Κανάκη: «Αν ο κύριος έχει ανδρισμό, ας...»

Τη δική του απάντηση στον Αντώνη Κανάκη έδωσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, μετά τις αιχμηρές δηλώσεις του πρώτου και τον χαρακτηρισμό «φασίστας» προς εκείνον.

Δείτε επίσης: Δεν κρατιούνται τα παιδιά: Πιασμένοι χέρι-χέρι σε βραδινή έξοδο Τζόρτζια Σιακαβάρα και Κωνσταντίνος Πλεύρης

«Αν ο κύριος Κανάκης έχει τον ανδρισμό, αντί να μονολογεί, να με καλέσει να συζητήσουμε πάνω σε ιδεολογικά θέματα. Η δήλωση αυτή ήταν σκοπίμως ατυχής. Δε με στενοχωρούν τα θέματα, ουδέποτε με ενοχλούσαν οι βλάκες. Ο κύριος Κανάκης δεν είναι βλάκας. Έβγαλε το ποιόν που έχει μέσα του.

Αν είναι έντιμος, όπως πιστεύω ότι είναι, ας με καλέσει στην εκπομπή και να μη μονολογεί. Να μου πει γιατί είναι φασίστας, εγώ έχω γράψει 85 βιβλία για τον αρχαίο πολιτισμό, την Ελλάδα και την ιστορία της, αυτός έχει ασχοληθεί καθόλου με την Ελλάδα. Εγώ ο φασίστας πιστεύω στον διάλογο, αυτοί οι δημοκράτες αρνούνται τον διάλογο» είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

«Στην Ελλάδα, τα lifestyle news είναι το ότι δεν αρέσουν στον κύριο Πλεύρη οι άφρο περούκες. Πέφτουμε από τα σύννεφα. Κάτι που έχει σχέση με την Αφρική δεν αρέσει στον κύριο Πλεύρη. Πως γίνεται ο κύριος Πλεύρης να αποτελεί θέμα στις lifestyle εκπομπές; Ο άνθρωπος αυτός είναι υπέρμαχος του φασισμού στην Ελλάδα, γιατί ασχολούνται οι lifestyle εκπομπές και τον κάνουν συμπαθητικό;… Βγάζουν τους φασίστες να τους συνηθίσουμε κι εμείς;», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share