Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Σασμός (29/3): «Λες να χυθεί κι άλλο αίμα;» - Φόβοι στην οικογένεια των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων με τις 2 νέες αφίξεις

Αγωνία για το σημερινό επεισόδιο στη σειρά του alpha

29 Μαρτίου 2024 11:21
Σασμός (29/3): «Λες να χυθεί κι άλλο αίμα;» - Φόβοι στην οικογένεια των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων με τις 2 νέες αφίξεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις απόψε 29/3 στον Σασμό. Η Στέλλα θα ζητήσει την βοήθεια του Χρήστου Γιακωβάκη, η γιαγιά Ειρήνη θα μάθει για την επικοινωνία του Αντρέα, ενώ την ίδια ώρα όλοι θα φοβούνται μην χυθεί και άλλο αίμα ανάμεσα στις δυο οικογένειες των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων.

Δείτε σε προηγούμενα επεισόδια: Σασμός (28/3): «Έρχεσαι;» - Νέα άφιξη στην Άνω Ποριά φέρνει καινούργιες τραγωδίες

Επεισόδιο 98

Η Καλλιόπη αγωνιά για την επιστροφή του Ρούσσου στην Ανω Ποριά και τις αντιδράσεις που θα πυροδοτήσει. Η Μαρίνα φαίνεται να συμμερίζεται τις ανησυχίες της και της λέει όσα προηγήθηκαν με τον ανιψιό της, Τηλέμαχο. Το απειλητικό τηλεφώνημα στον Χρήστο ταράζει τη Στέλλα, που σκέφτεται τι μπορεί να σημαίνει. «Χρήστος Γιακωβάκης;», θα τον ρωτάνε κάποιος από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής και όταν εκείνος ρωτήσει ποιος τον καλεί, θα του απαντήσουν: «Θα γνωριστούμε σύντομα και δεν θα σου αρέσει καθόλου. Ερχόμαστε». Ο Γιακωβάκης θα κλείσει το τηλέφωνο και θα βυθιστεί ξανά στις σκέψεις του… Στις υποθέσεις που έχει κλείσει αλλά που οι πρωταγωνιστές εκείνων έχουν μένος απέναντί του.

Η επιμονή της Σάντρας να βρίσκεται συνεχώς γύρω από τον Αστέρη, προβληματίζει την Αργυρώ και του το λέει, γεγονός που θα πυροδοτήσειμεταξύ τους μια νέα ένταση. Εκείνος από την μεριά του θα της πει ότι δεν έχει λόγο να αγχώνεται αφού δεν έχει μάτια για άλλη, όμως η αγαπημένη του, που θα είναι θορυβημένη, δεν θα μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τη σκέψη πως αυτή η γυναίκα θέλει να μπει ανάμεσά τους. Την ίδια σκέψη όμως θα κάνει και ο Μαθιός με τη Βασιλική.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share