Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ηλεία: Ο νεαρός άνδρας αυτοκτόνησε επειδή χώρισε από τη γυναίκα του

Οι αρχές ερεύνησαν την υπόθεση

22 Μαρτίου 2024 11:07
Ηλεία: Ο νεαρός άνδρας αυτοκτόνησε επειδή χώρισε από τη γυναίκα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την αυτοκτονία του 27χρονου στην Ηλεία πάνω από το τάφο του πατέρα του, με όλες τις πιθανότητες να λαμβάνονται υπόψιν.

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες από το patrisnews, στον πρόσφατο χωρισμό του νεαρού αποδίδεται σε πρώτη φάση η αυτοκτονία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος δεν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Δείτε επίσης: Αυτοκτονία στο Ηράκλειο: Καρκινοπαθής ο αυτόχειρας

Απροσδόκητος θάνατος

Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα εξαίρετο παιδί, πρόθυμο να βοηθάει τους πάντες και μεγαλωμένο με τις κατάλληλες αξίες και ιδανικά. Πέραν της αγάπης του για το κυνήγι, ιδιαίτερη λατρεία είχε και για το ποδόσφαιρο, μιας και είχε αγωνιστεί για την ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Χαβαρίου.

Όπως ανακοινώθηκε θα αναβληθεί η παρέλαση, η χορευτική εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί στην πλατεία του χωριού για την 25η Μαρτίου, καθώς και τα μαθήματα χορού και γυμναστικής, ως ένδειξη πένθους. Η νεκρώσιμος ακολουθία του έχει οριστεί για σήμερα και ώρα 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στο Χάβαρι.

Ο νεαρός άνδρας στην Ηλεία αυτοκτόνησε επειδή χώρισε από τη γυναίκα του

Η τελευταία ανάρτηση

Το βράδυ της Τετάρτης, δηλαδή λίγες ώρες πριν την τραγωδία, ο 27χρονος είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, στην οποία φαίνεται πως οδηγεί από την Αχαΐα, προς την Ηλεία, και στην οποία σχολίαζε «καλή αντάμωση».

Η εικόνα από το patrisnews:

Ηλεία: Ο νεαρός άνδρας αυτοκτόνησε επειδή χώρισε από τη γυναίκα του


Το ιστορικό της υπόθεσης

Ο αυτόχειρας, όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία, έδωσε τέλος στη ζωή του, με κυνηγετική καραμπίνα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο 27χρονος, ο οποίος ζούσε μόνιμα στην Πάτρα, μετέβη προχθες από την αχαϊκή πρωτεύουσα, στο Χάβαρι για να δει την μητέρα και τον αδερφό του (σ.σ. ο πατέρας του είχε φύγει από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια σε ηλικία μόλις 49 ετών).

Αργά το απόγευμα, ο νεαρός έφυγε από το σπίτι του, και από εκείνη την στιγμή αγνοούνταν τα ίχνη του. Οι συγγενείς του άρχισαν να τον αναζητούν αργά το βράδυ χωρίς αποτέλεσμα.

Το άψυχο σώμα του 27χρονου, εντοπίστηκε νωρίς χθες το πρωί.

Σοκ στην Ηλεία: Αυτοκτόνησε δίπλα στον τάφο του πατέρα του

Μια συγκλονιστική τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή του Χαβαρίου, του δήμου Ήλιδας, στην Ηλεία, το πρωί της Πέμπτης 21 Μαρτίου, όταν 28χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο κοιμητήρο του χωριού, σε απόσταση δέκα μέτρων από τον τάφο του πατέρα του.

Ο νεαρός, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις που επικαλείται το patrisnews.gr, έδωσε τέλος στη ζωή του, με κυνηγετική καραμπίνα.

Ο 28χρονος, ο οποίος ζούσε μόνιμα στην Πάτρα, φέρεται να μετέβη χθες Τετάρτη από την αχαϊκή πρωτεύουσα, στο Χάβαρι για να δει τη μητέρα και τον αδερφό του.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας του είχε φύγει από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια σε ηλικία 49 ετών.

Αργά το απόγευμα, ο νεαρός έφυγε από το σπίτι του, και αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδαν τα συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία άρχισαν να τον αναζητούν το βράδυ, αφού είχαν ανησυχήσει που δεν είχε επιστρέψει.

Κανείς τους δεν μπορούσε να φανταστεί την τραγική έκβαση των γεγονότων, που έχει συγκλονίσει τους πάντες.

Το άψυχο σώμα του 28χρονου, εντοπίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί από μία γυναίκα που ενημέρωσε τις Αρχές.

Ακόμη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share