Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Αμφιλοχία: 9χρονη που έπαιζε σε παιδική χαρά παραλίγο να χάσει το αυτί της (video)

Η παιδική χαρά είχε κηρυχθεί ακατάλληλη και είχε κλείσει

21 Μαρτίου 2024 09:09
Αμφιλοχία: 9χρονη που έπαιζε σε παιδική χαρά παραλίγο να χάσει το αυτί της (video)
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας σοβαρός τραυματισμός 9χρονου κοριτσιού σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε κλειστή παιδική χαρά στην Αμφιλοχία.

Ειδικότερα το κορίτσι έκοψε το αυτί του. Αυτό έγινε όταν μπήκε στην παιδική χαρά που έπαιζαν και άλλα παιδιά παρά το γεγονός ότι ήταν κλειδωμένη από τον Δήμο λόγω ακαταλληλότητας.

Δείτε επίσης: Αλεξανδρούπολη: Σοκαριστικός τραυματισμός σε παιδική χαρά - Ξεριζώθηκαν μαλλιά και δέρμα από το κεφάλι 14χρονης στη διάρκεια παιχνιδιού (photo)

Το παιδί σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε παίζοντας σε ελαττωματικό μηχάνημα, κόβοντας το δεξί του αυτί, και αμέσως διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας.Οι γιατροί αποφάσισαν τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων, όπου εφημέρευε, όμως λόγω της σοβαρότητας του τραύματός, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» των Ιωαννίνων. Χρειάστηκαν 20 ράμματα για την επανασύνδεση του αυτιού του κοριτσιού.

9χρονη πήγε να χάσει το αυτί της
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Να σημειωθεί ότι η παιδική χαρά κατασκευάστηκε το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο δεν λειτούργησε ποτέ γιατί δεν διέθετε ράμπα εισόδου για άτομα με αναπηρία. Η μητέρα κατήγγειλε πως στην εν λόγω παιδική χαρά δεν υπήρχε κάποια σήμανση απαγόρευσης εισόδου, ενώ οι πόρτες ήταν ανοιχτές. Ανέφερε δε, ότι μετά από καταγγελίες δικές τους ο Δήμος τοποθέτησε πινακίδα. Ο δήμαρχος τόνισε πριν από το ατύχημα υπήρχαν προειδοποιητικές σημάνσεις απαγόρευσης εισόδου ενώ εικάζει πως κάποιος τα αφαίρεσε και δεν έγινε αντιληπτό από τις δημοτικές αρχές.

Τρόμος σε παιδική χαρά στην Εύβοια: Τραυματίστηκε 8χρονος επειδή έφυγε κομμάτι από την τσουλήθρα

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε σε παιδική χαρά της Χαλκίδας την Κυριακή (12/11), όταν 8χρονο αγοράκι τραυματίστηκε καθώς έπαιζε.

Όπως μεταδίδει το evima.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στην παιδική χαρά της πλατείας του Αγίου Νικολάο. Το παιδί ανέβηκε στα σκαλοπάτια της τσουλήθρας και ένα τμήμα αυτής υποχώρησε, με αποτέλεσμα την πτώση και τον τραυματισμό του.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε πως δε διατρέχει κανέναν κίνδυνο και πήρε εξιτήριο μετά από 10 ώρες περίπου παραμονής εκεί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share