Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Χαλκίδα: Νεαρός έπεσε από τη γέφυρα - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Οι πρώτες πληροφορίες

18 Μαρτίου 2024 13:44
Χαλκίδα: Νεαρός έπεσε από τη γέφυρα - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στην Χαλκίδα, όταν ένα 21 ετών αγόρι έπεσε από τη ψηλή γέφυρα της πόλης το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (18/03).

Δείτε επίσης: Έγκλημα στην Χαλκίδα: Δικηγόρος της οικογενείας του 43χρονου θύματος ο Αλέξης Κούγιας (video)

Συγκεκριμένα, το Λιμεναρχείο ενημερώθηκε από το τηλεφωνικό κέντρο της Δ.Α. Ευβοίας για τον εντοπισμό τραυματισμένου νεαρού στην ακτή στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας μετά από πτώση του στη θάλασσα από την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας.

Ο 21χρονος, σύμφωνα με το evima.gr, από την πτώση τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου παραμένει για νοσηλεία.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

Πατρινό Καρναβάλι: 291 περιστατικά έως τώρα, με δέκα να μεταφέρονται στο νοσοκομείο

Σε 40.000 - 45.000 υπολογίζονται να ήταν οι καρναβαλιστές της χθεσινής (16/03) παρέλασης στην Πάτρα, με τον αριθμό αυτό να αναμένεται σήμερα να ξεπεράσει τις 70.000 στη μεγάλη παρέλαση και στο κάψιμο του Καρνάβαλου, που φέτος συμβολίζει την παγκοσμιοποίηση.

Ωστόσο, από το γιορτινό κλίμα των ημερών δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα, καθώς τα περιστατικά μέθης που αντιμετώπισε ο Ερυθρός Σταυρός και οι 200 εθελοντές του, τα οποία χθες το βράδυ ανήλθαν στα 246, με τα πέντε από αυτα να κρίνεται απαραίτητο να με διακομισθούν στο νοσοκομείο της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Τα περιστατικά που εκλήθησαν να αντιμετωπίσουν οι διασώστες του Ερυθρού Σταυρού ανήλθαν συνολικά στα 291, καθώς πέραν των περιστατικών μέθης, σημειώθηκαν και τραυματισμοί, ενώ συνολικά οι άνθρωποι που έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο ανέρχονται στους δέκα.

Οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού έχουν στήσει επιχειρησιακό κέντρο στην πλατεία Γεωργίου προκειμένου να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε όσους τις χρειαστούν τις επόμενες ημέρες, σε συνεργασία με την 6η Υγιειονομική Περιφέρεια.

Οι διασώστες θα παραμείνουν στην πλατεία έως το ξημέρωμα της Δευτέρας και αφού σιγουρευτούν ότι πλέον δεν είναι απαραίτητοι.

Σημειώνεται ότι σε εφημερία θα βρίσκονται μέχρι και το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας και τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας, το «Άγιος Ανδρέας» και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share