Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Συγκλονίζει η γιαγιά του 15χρονου: «Μου είπαν ότι με θέλει ο γιατρός και μου ανακοίνωσε ότι πέθανε»

Συντετριμμένη η οικογένεια του παιδιού που έχασε τη ζωή του πέφτοντας κατά λάθος από τον 5ο όροφο

17 Μαρτίου 2024 16:13
Αλεξανδρούπολη: Συγκλονίζει η γιαγιά του 15χρονου: «Μου είπαν ότι με θέλει ο γιατρός και μου ανακοίνωσε ότι πέθανε»
Από Εύη Κουρίδου

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του 15χρονου στην Αλεξανδρούπολη, που έχασε τη ζωή του πέφτοντας στο κενό από τον φωταγωγό του σπιτιού του.

Ο έφηβος εκτελούσε εργασίες, μαζί με τον πατέρα του, στην ταράτσα της πενταώροφης πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της οικογένειας, όταν έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Όλα έγιναν όταν ο 15χρονος πήγε να βγάλει μία φωτογραφία φορώντας την μπλούζα της αγαπημένης του ομάδας, έσπασε το γυάλινο κάλυμμα του φωταγωγού που βρισκόταν στην ταράτσα και υποχώρησε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό και πέφτοντας στο τσιμέντο να χάσει τη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό και τη διάσωση του ανήλικου, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς ο 15χρονος είχε καταλήξει.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 15χρονου, ο οποίος είδε το παιδί του να πέφτει στο κενό και να κόβεται τόσο άδικα το νήμα της ζωής του, ανήμπορος να αντιδράσει, ενώ μία μέρα πριν το παιδί είχε γιόρτασει τα γενέθλιά του.

Σε εκπομπή του Mega μίλησε η γιαγιά του παιδιού λέγοντας: «Τι να πω; Το παιδί έπεσε από τον φωταγωγό. Πήγε να βγει μία φωτογραφία και έπεσε από τον φωταγωγό. Είχε γενέθλια. Τον πήρα τηλέφωνο και ο παπάς και το απόγευμα θα ερχόταν από εδώ το παιδί. Αλλά… ήρθαν στο σπίτι και μου λέει ‘’θα πάμε στο νοσοκομείο, σε θέλει ο αιματολόγος’’.

Πάω σε αιματολόγο εγώ. Λέω ‘’δεν πάω’’, ‘’όχι πάμε λέει’’. Και όπως φτάσαμε στο νοσοκομείο, μας είπαν ότι πέθανε. Δύσκολα. Τι να σου πω.. ο μπαμπάς του. Η μαμά του εκεί πέρα ήταν. Ήταν στη δουλειά και την ειδοποίησαν και έφυγε. Ήταν καλό παιδί. Ο μπαμπάς του είναι στο νοσοκομείο. Δεν μπορεί. Η κόρη μου και ο γαμπρός μου είναι χάλια».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share