Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (15/3)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας!

15 Μαρτίου 2024 07:27
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (15/3)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Παρασκευή 15/3! Το Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega». Με την ευκαιρία, δείτε τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Γιάννης Ξανθόπουλος: Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου κατά του τραγουδιστή - «Ένας που πάει να σκοτώσει είναι εγκληματίας» (video)

Όπως έγινε γνωστό, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο οδηγός του γκρίζου αυτοκινήτου που εμπλέκεται στο τροχαίο δυστύχημα, που είχε ο Γιάννης Ξανθόπουλος, τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/3).

Ο οδηγός του οχήματος σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά φέρεται να έχει παραβιάσει το στοπ, μπήκε στην πορεία του τραγουδιστή με αποτέλεσμα ο Γιάννης Ξανθόπουλος να αναγκαστεί να κάνει τον μοιραίο ελιγμό να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί.

Τα δύο ΙΧ μετατράπηκαν σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Από τη σύγκρουση ο 19χρονος συνοδηγός του λευκού οχήματος θα χάσει τη ζωή του ενός ο οδηγός του οχήματος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.

Πένθος στην οικογένεια του 19χρονου – Ξεσπά ο πατέρας του

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 19χρόνου που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα. Ο νεαρός το μοιραίο βράδυ ήταν συνοδηγός στο λευκό όχημα. Πήγαινε στο μεροκάματο. Δεν έφτασε ποτέ. Σήμερα κηδεύεται στην Αλβανία.

O πατέρας του συγκλονισμένος μίλησε στο T-live: «Εγκληματίας, εγκληματίας όχι μόνο για το δικό μου και κάποιος άλλος να ήτανε εγκληματίας λέγεται. Ένας που κάνει αυτό το πράγμα και πάει να σκοτώσει, είναι εγκληματίας.

Δεν με ενδιαφέρει τι υποστηρίζει ο τραγουδιστής, υπάρχουν κάμερες εάν θέλετε να βρείτε κάτι, μην το λέτε έτσι, τι υποστηρίζει ο κάθε ένας να πάτε να δείτε τα υλικά (από τις κάμερες) και το βλέπετε αυτό, δεν χρειάζεται τι λέει ο καθένας. Εγώ ξέρω ότι αυτός είναι εγκληματίας και έχει κάνει αυτό το πράγμα, τελείωσε πήγε να σκοτώσει δυο νέα παιδιά που ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει την ζωή τους κανονικά. Αφού πήγαν τα παιδιά να φύγουν, να φύγουν να του ανοίξουν τον δρόμο και αυτός έπεσε πάνω τους».

Ο τραγικός πατέρας ζητά δικαιοσύνη για το νεκρό παιδί του και δηλώνει ότι θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού του. «Εγώ δεν είπα ότι θέλω να τον σκοτώσω για εκεί που έχει πάει το παιδί μου αλλά αυτό το έγκλημα που έχει κάνει πρέπει να το πληρώσει, όπως κάθε πολίτης και εγώ να ήμουν αύριο και το παιδί μου να είχε κάνει αυτό απέναντι σε κάποιο άλλο παιδί θα πάρει την ποινή του. Αυτό θέλω. Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι αυτός είτε είναι τραγουδιστής δεν ξέρω, δεν ξέρω τι είναι. Είμαστε μετανάστες είμαστε ταλαιπωρημένοι, προσπαθούσαμε, αγωνιστήκαμε να πάμε να ζήσουμε μια ζωή άνετη. Αυτό. Να ζήσουμε μια ζωή αξιοπρεπής και φιλότιμη».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share