Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Πανικός σε σχολείο του Βόλου: Πόμολο καρφώθηκε στο μπράτσο μαθητή - «Ούρλιαζε από τους πόνους το παιδί»

«Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο περιστατικό - Κρεμόταν από το χέρι του...»

29 Φεβρουαρίου 2024 20:15
Πανικός σε σχολείο του Βόλου: Πόμολο καρφώθηκε στο μπράτσο μαθητή - «Ούρλιαζε από τους πόνους το παιδί»
Φωτογραφία αρχείου: (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου μεταφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης ένας 11χρονος μαθητής δημοτικού, στο χέρι του οποίου καρφώθηκε το πόμολο της πόρτας.

Το παιδί οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο με το πόμολο να είναι σφηνωμένο στο μπράτσο του, ενώ, σύμφωνα με το gegonota.news, ούρλιαζε από τους πόνους.

«Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο περιστατικό. Το πόμολο κρεμόταν από το χέρι του στην περιοχή του μπράτσου. Μας εξήγησαν πως βρισκόταν στο σχολείο, τα παιδιά παίζανε στον διάδρομο και κάποιος χτύπησε την πόρτα με δύναμη, με αποτέλεσμα να καρφωθεί το πόμολο στον μαθητή ο οποίος βρισκόταν πίσω από την πόρτα, μέσα στην τάξη. Το πόμολο δεν ήταν αιχμηρό, φαινόταν πως ήταν παλιό, κι όμως σφηνώθηκε στο μπράτσο του. Ευτυχώς δεν είχαν πειραχτεί αγγεία» εξήγησε γιατρός του Τμήματος Επειγόντων.

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο χειρουργείο και έγινε επέμβαση αφαίρεσης του πόμολου. Σύμφωνα με την ενημέρωση των γιατρών το παιδί είναι καλά στην υγεία του και σήμερα το απόγευμα πήρε εξιτήριο.

Τραγωδία στον Αλμυρό: Γιος του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ που πέθανε πριν λίγους μήνες ο απανθρακωμένος άνδρας σε τροχαίο

Γιος του καθηγητή και γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Τρικαλινού, που πέθανε τον περασμένο Μάιο, ήταν ο άνδρας που απανθρακώθηκε μετά από τροχαίο με το αυτοκίνητό του στον Αλμυρό.

Ο άτυχος άνδρας ζούσε στην Ολλανδία, όπου εργαζόταν ως chef και είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από μια εβδομάδα για να τακτοποιήσει κληρονομικές υποθέσεις. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, το αυτοκίνητο που οδηγούσε και εκροχιάστηκε, είχε κινητήρα υγραερίου και γι’ αυτό εξερράγη σε χρόνο ρεκόρ. Ο 52χρονος Γιώργος Τρικαλινός δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου και αναμένεται να γίνει ταυτοποίηση με DNA.

Ποιος ήταν ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Τρικαλινός;

Νεκρός από ανακοπή καρδιάς είχε εντοπιστεί επάνω στην καρέκλα του γραφείου του ο καθηγητής πανεπιστημίου και γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλμυρό Χρήστος Τρικαλινός στα τέλη του περασμένου Μαΐου. Μάλιστα, οι συγγενείς του τον αναζητούσαν για τρεις ημέρες. Ωστόσο, δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν και παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού του, όπου τον βρήκαν νερό.

Ο Χρήστος Τρικαλινός, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, γεννήθηκε το 1946 στοΝ Βόλο και έζησε στον Αλμυρό Μαγνησίας. Σπούδασε Φυσική στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Λομονόσοφ της Μόσχας, όπου και εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή. Από το 1981 έως το 2013 δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Την περίοδο 1981-2006 στο Τμήμα Φυσικής και την περίοδο 2006-2013 στο Τμήμα Μεθοδολογίας και Ιστορίας των Επιστημών. Πέρασε από όλες τις ακαδημαϊκές βαθμίδες, από Επιμελητής έως Καθηγητής.

Δημοσίευσε πολλά επιστημονικά άρθρα σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά. Έχει γράψει το βιβλίο “Μοριακή Φυσική – Θερμοδυναμική” και από κοινού με τον Παύλο Ιωάννου τα βιβλία “Ασκήσεις Φυσικής – Μηχανική” και “Ασκήσεις Φυσικής – Ηλεκτρομαγνητισμός”. Συμμετείχε επίσης στη συγγραφή εκπαιδευτικού πακέτου για την Φυσική Γενικής Παιδείας Α΄ και Β΄ Λυκείου. Συνταξιοδοτήθηκε το 2013. Από το 2014 ήταν Ομότιμος Καθηγητής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share