Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Παλαιοχριστιανοί στην Κορινθία: Αρνείται πως αποκάλυψε τον πατέρα του βρέφους της κόρης του - «Μην τρελαθούμε τώρα»

Τον ισχυρισμό για τον πατέρα Κλεομένη είχε επιβεβαιώσει ο δικηγόρος του

27 Φεβρουαρίου 2024 08:04
Παλαιοχριστιανοί στην Κορινθία: Αρνείται πως αποκάλυψε τον πατέρα του βρέφους της κόρης του - «Μην τρελαθούμε τώρα»
Από Εύη Κουρίδου

Την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού της 22χρονης κόρης του αποκάλυψε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης κατά τη σύλληψή του, λέγοντας πως είναι ο πατήρ Κλεομένης, γνωστός για βίντεο που αναρτούσε στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, όπως είπε, δεν ξέρει περισσότερα στοιχεία, καθώς η κόρη του είναι ενήλικη, δεν τον αφορά η προσωπική της ζωή και συνεπώς ο πατέρας του έξι μηνών βρέφους της 22χρονης κόρης του, την οποία στο πλαίσιο των κανόνων του κοινοβιακού βίου, συνηθίζει να αποκαλεί «αδερφή», όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα τέκνα του.

«Η κόρη μου Ευαγγελία - Ελευθερία έχει ένα μωρό ηλικίας 11 μηνών. Η κόρη μου απέκτησε το παιδί με έναν άνθρωπο ο όποιος το μόνο που ξέρω είναι ότι λέγεται πατήρ Κλεομένης και ανήκει σε μία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι αρνούνται να έχουν ταυτότητες και άλλα έγγραφα, οπότε δεν έχω άλλα στοιχεία και ούτε θα βρείτε. Δε θέλω να πω οτιδήποτε άλλο αφορά στην κόρη μου και το παιδί της, γιατί δε με αφορά. Είναι ενήλικη και κάνει ό,τι θέλει», φέρεται να υποστήριξε ο παλαιοχριστιανός, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο.

Δείτε επίσης: Παλαιοχριστιανοί Κορινθίας: Αυτός είναι ο «πατέρας Κλεομένης» που κατονόμασε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης ως πατέρα του παιδού της κόρης του (video)

Ωστόσο, ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης διέψευσε πως έχει καταθέσει κάτι τέτοιο στις Αρχές. «Δεν υπάρχει καμιά τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Μην τρελαθούμε τώρα. Δεν έχουν βρει καμιά τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Θα μου τραβήξει μια μήνυση ο κάθε (…) και η κάθε κόρη μου. Θα πω εγώ για άλλους ενήλικους ανθρώπους τι κάνανε; Δεν έχω πει κάτι τέτοιο στην κατάθεσή μου», ισχυρίστηκε στο Mega και την εκπομπή Live News.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του παλαιοχριστιανού, το βρέφος της κόρης του δεν έχει δηλωθεί στο ληξιαρχείο, ενώ έχει δοθεί εντολή για την λήψη DNA από τον 45χρονο, προκειμένου να λυθεί το μυστήριο με το ποιος είναι ο πατέρας του βρέφους. «Μπορεί κάποιος να μη δηλώνει τα παιδιά του στα δηματολόγια για λόγους εθνικής ασφάλειας», ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, στο δικαστήριο αναμένεται να δηλώσει την αθωότητα του, για το αδίκημα της απείθειας, ενώ θα επικαλεστεί το λευκό του ποινικό μητρώο. Την ίδια ώρα, το μυστήριο παραμένει με τη σύζυγό του, Σεβαστή, η οποία εξακολουθεί να αγνοείται μαζί με τα ανήλικα παιδιά της.

Αρνείται τα πάντα ο πατήρ Κλεομένης

Από την άλλη, ο πατήρ Κλεομένης, μιλώντας στο Live News, αρνείται κάθε σχέση και γνωριμία με την οικογένεια παλαιοχριστιανών.

«Δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω. Ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Εμένα με γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι, χιλιάδες άνθρωποι. Δεν έχω φιλοξενήσει κανένα από αυτούς του ανθρώπους, δεν τους γνωρίζω. Είμαι Ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω αυτά που κηρύττω, τον λόγο της πίστης μας. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτή την κατηγορία και για τη συκοφαντία εναντίον μου. Αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Μπορεί να θέλουν οι Αρχές και οι εξουσίες να με πάνε σιδηροδέσμιο. Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτές τις συκοφαντίες. Ο θεός με βλέπει και γνωρίζει. Δεν ξέρω την οικογένειά του, ούτε την κόρη του, ούτε έχω κάνει παιδί με την κόρη του».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share