Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024

Παλαιοχριστιανοί Κορινθίας: Αυτός είναι ο «πατέρας Κλεομένης» που κατονόμασε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης ως πατέρα του παιδού της κόρης του (video)

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει κανέναν από την οικογένεια

26 Φεβρουαρίου 2024 17:26
Παλαιοχριστιανοί Κορινθίας: Αυτός είναι ο «πατέρας Κλεομένης» που κατονόμασε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης ως πατέρα του παιδού της κόρης του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση των Παλαιοχριστιανών στην Ορεινή Κορινθία.

Στο επίκεντρό τους βρίσκονται το βρέφος της κόρης του 45χρονου Μανώλη Καλαϊτζιδάκη με τις Αρχές να προσπαθούν να βρουν άκρη σχετικά με την πατρότητα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είπε ο πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών, ισχυρίζεται ότι ο πατήρ Κλεομένης είναι ο πατέρας του παιδιού της κόρης του.

Πρόκειται για έναν άνδρα τον οποίο η εκκλησία χαρακτηρίζει ως «ρασοφόρο», ο οποίος αυτοαποκαλείται «πατήρ Κλεομένης» και στο παρελθόν έχει απασχολήσει την επικαιρότητα με αναρτήσεις που έκανε.

Ο «πατήρ Κλεομένης» μίλησε στην εκπομπή «Live News» και αρνείται κάθε σχέση αλλά και γνωριμία με τον Μανώλη αλλά και την οικογένεια.

«Δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω. Ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Εμένα με γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι, χιλιάδες άνθρωποι. Δεν έχω φιλοξενήσει κανένα από αυτούς του ανθρώπους, δεν τους γνωρίζω. Είμαι Ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω αυτά που κηρύττω, τον λόγο της πίστης μας. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτή την κατηγορία και για τη συκοφαντία εναντίον μου. Αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Μπορεί να θέλουν οι Αρχές και οι εξουσίες να με πάνε σιδηροδέσμιο. Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτές τις συκοφαντίες. Ο θεός με βλέπει και γνωρίζει. Δεν ξέρω την οικογένειά του, ούτε την κόρη του, ούτε έχω κάνει παιδί με την κόρη του».

Κατάθεση ψυχής από τον Μανώλη Καλαϊτζιδάκη: «Δεν είμαι από τζάκι, έχω πολλά οικονομικά προβλήματα» (video)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Επί Τόπου» του Νάσου Γουμενίδη βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (24/2) ο «παλαιοχριστιανός» Μανώλης Καλαϊτζιδάκης.

Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση της συζύγου του, Σεβαστής.

«Δεν είμαι από τζάκι, έχω πολλά οικονομικά προβλήματα», είπε ο 45χρονος Μανώλης και συνέχισε λέγοντας «μέχρι τον Δεκέμβριο ήμουν κανονικά στην εργασία μου στον Δήμο Ερέτριας».

Ακόμα, τόνισε πως η άποψή του είναι ότι τα παιδιά δεν πρέπει να πηγαίνουν στο σχολείο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share