Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Σοκ στην Πάτρα και ανείπωτη θλίψη στην Αμαλιάδα - 23χρονη φοιτήτρια βρέθηκε κρεμ@σμένη από κουρτινόξυλο

Δεν υπάρχουν λόγια...

17 Φεβρουαρίου 2024 08:09
Σοκ στην Πάτρα και ανείπωτη θλίψη στην Αμαλιάδα - 23χρονη φοιτήτρια βρέθηκε κρεμ@σμένη από κουρτινόξυλο
(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Σε σοκ βρίσκονται συγγενείς και φίλοι 23χρονης φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία το απόγευμα της Παρασκευής (16/2) βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι όπου διέμενε, στην οδό Θράκης, στην Πάτρα.

Πληροφορίες του tempo24 αναφέρουν ότι η νεαρή φοιτήτρια του Μαθηματικού καταγόταν από την περιοχή της Αμαλιάδας, όπου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση καθώς οι οικείοι της ενημερώθηκαν για το τραγικό γεγονός.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν η νεαρή εντοπίστηκε κρεμασμένη από κουρτινόξυλο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που πιθανώς την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

ασθενοφορο-εκαβ
(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI)

Τραγωδία στο Κιάτο: Νεκρή 55χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της

Τραγικό θάνατο είχε μια 55χρονη στο Κιάτο, η οποία σύμφωνα με το korinthostv.gr, έπεσε -κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες- από μπαλκόνι πολυκατοικίας. Υπενθυμίζεται, ότι το πρωί της Παρασκευής έπεσε από μπαλκόνι και κατέληξε άνδρας στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο το ΕΚΑΒ

Στο σημείο, που σημειώθηκε η τραγωδία στο Κιάτο, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου προσπάθησαν να την επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς είχε υποκύψει στα τραύματά της.

Την ίδια ώρα, στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, οι οποίοι πραγματοποιούν έρευνες για το πώς έλαβε χώρα το περιστατικό στο Κιάτο.

Καλό παράδεισο Νίκο - Θλίψη στη Θεσσαλονίκη με τον ξαφνικό θάνατο 40χρονου αστυνομικού

Θλίψη στη Θεσσαλονίκη, καθώς πέθανε ξαφνικά ένας αστυνομικός σε ηλικία μόλις 40 ετών.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αναφέρει:

«Η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας θρηνεί τον απροσδόκητο χαμό του συναδέλφου μας Στυλιανίδη Νικόλαο, που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης της Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, ο οποίος έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά και τόσο πρόωρα σε ηλικία μόλις 40 ετών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του! Καλό παράδεισο Νίκο! Καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share