Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε και συνελήφθη ο συγκατηγορούμενος του τράπερ Ricta για τον ξυλοδαρμό του 23χρονου φοιτητή

Ο νεαρός συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

12 Φεβρουαρίου 2024 12:43
Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε και συνελήφθη ο συγκατηγορούμενος του τράπερ Ricta για τον ξυλοδαρμό του 23χρονου φοιτητή
Από Εύη Κουρίδου

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο φίλος του τράπερ Ricta και δεύτερος κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό του 23χρονου φοιτητή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ενώ, συνελήφθη στην Κέρκυρα ο αποστολέας των απειλητικών email για βόμβα στο MEGA, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας, από κοινού, ίδια ποινική δίωξη που ασκήθηκε και στον τράπερ.

Παραδόθηκε και συνελήφθη ο συγκατηγορούμενος του τράπερ Ricta για τον ξυλοδαρμό του 23χρονου φοιτητή

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσήλθε το πρωί αυτοβούλως στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και ακολούθησε η σύλληψή του, σε εκτέλεση του εντάλματος. Αυτή την ώρα κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, που χειρίζεται την υπόθεση. Ο 25χρονος συγκατηγορούμενός του έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια.

Την ίδια ώρα, ο 23χρονος φοιτητής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με το περιβάλλον του, η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση, με τους γιατρούς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Θεσσαλονίκη: Η influencer Modern Cinderella στηρίζει τον τράπερ Ricta που κατηγορείται για ξυλοδαρμό - «Είναι συντετριμμένος και...»

Θεσσαλονίκη: Η influencer Modern Cinderella στηρίζει τον τράπερ Ricta που κατηγορείται για ξυλοδαρμό, αναφέροντας πως είναι συντετριμμένος.

Προφυλακιστέος κρίθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (7/2), μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 25χρονος τράπερ - γνωστός ως Ricta - που κατηγορείται μαζί με ένα ακόμη άτομο, για την επίθεση και τον τραυματισμό του φοιτητή.

Την ίδια στιγμή, με ένα story στο Instagram η infuencer, πρώην σύντροφός του και μητέρα του παιδιού του, «Modern Cinderella», στηρίζει τον τράπερ.

Όπως αναφέρει o 23χρονος από την Θεσσαλονίκη δεν οδηγήθηκε στο νοσοκομείο από χτύπημα του τράπερ αλλά από του φίλου του.

Δείτε την ανάρτησή της:

Modern Cinderella ανάρτηση για Ricta

Παράλληλα υπογραμμίζει πως ο Ricta δεν είχε πρόθεση να κάνει κακό ενώ, τόσο ο τράπερ όσο και η ίδια εύχονται ο 23χρονος να γίνει καλά, ενώ τονίζει πως και οι φίλοι του θύματος έχουν πει πως ο φίλος του τράπερ ήταν αυτός που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

«Σταματήστε να γράφετε ψέματα, έχω μιλήσει στην οικογένεια»

Κατά την είσοδό του ο τράπερ, μετά από ερώτηση δημοσιογράφων για το αν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του θύματος, είπε: «έχω μιλήσει προφανώς, σταματήστε να γράφετε ψέματα».

Κατά την έξοδό του, ανέφερε τα εξής, σύμφωνα με το grtimes: «Επειδή υπάρχουν οικογένειες, σταματήστε να γράφετε ψέματα. Θα πάρετε τη δικογραφία και θα δείτε τι έγινε. Έχω μιλήσει στην οικογένεια, εσύ δεν είσαι κάτι για να σου μιλήσω».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share