Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Πρώην εθελοντής για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Ήθελε συνεχώς να προβάλλεται ως "ο αρχηγός"! Είχε μια ιδιαίτερη προτίμηση...»

«Όταν επρόκειτο για το ζήτημα της προβολής αυτής, γινόταν τελείως διαφορετικός»

7 Φεβρουαρίου 2024 12:39
Πρώην εθελοντής για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Ήθελε συνεχώς να προβάλλεται ως
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε αποκάλυψη νέων, ιδιαίτερα ενδιαφερουσών πληροφοριών σχετικά με την προσωπικότητα και τη δράση του ελεγχόμενου για ξέπλυμα χρήματος και πρωτεργάτη της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, προχώρησε την Τετάρτη πρόσωπο από το περιβάλλον της πρωτοβουλίας, μιλώντας στο Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή «Το Πρωινό».

Παράλληλα, διαβάστε εδώ μία νέα αποκαλυπτική μαρτυρία σχετικά με την δράση του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «O Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος

«Ήθελε συνεχώς να προβάλλεται ως "ο αρχηγός"! Είχε μια ιδιαίτερη προτίμηση...»

Ο άνδρας ο οποίος προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, σημείωσε: «Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Αυτό δεν αναιρεί τη μεγάλη και σπουδαία δραστηριότητα αλληλεγγύης την οποία άσκησε. Πράγματι ήταν απλός, καταδεκτικός και φιλικός.

Ωστόσο είχε μια ιδιαίτερη προτίμηση στην προβολή της πρωτοβουλίας, και στη δική του προβολή, ως επικεφαλής της. Όταν επρόκειτο για το ζήτημα της προβολής αυτής, γινόταν τελείως διαφορετικός. Κατά κάποιον τρόπο του άρεσε να φαίνεται με κάθε ευκαιρία ότι εκείνος ήταν ο αρχηγός όλης της προσπάθειας και να επιβάλλεται σε όλους τους υπόλοιπους οι οποίοι συμμετείχαν».

«Ο Άλλος Άνθρωπος»: Νέα καταγγελία «βόμβα» για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο - «Του παραχώρησα σπίτι στην Κυψέλη και κόντεψε να βγει σε πλειστηριασμό» (video)

Ο Άλλος Άνθρωπος: Ακόμη μία μαρτυρία για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο βλέπει το φως της δημοσιότητας ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας και για δύο συγγενικά του πρόσωπα, με τις Αρχές «ξεσκονίζουν» τραπεζικούς λογαριασμούς, δωρεές καθώς και τη δράση σε στοιχηματικές εταιρείες. Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε ο ίδιος μετά από μεγάλο διάστημα σιωπής.

Συγκεκριμένα, η μαρτυρία αναφέρει:

«Το καλοκαίρι του 2020 είχα μια υπόγεια γκαρσονιέρα, 29 τμ και είδα μια ανάρτηση του Πολυχρονόπουλου που έδειχνε μια μαμά από το Κογκό ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο να κρατάει ένα μωράκι, χωρίς να έχει που να μείνει. Θυμάμαι ότι ήμουνα στην παραλία και επιτόπου του στέλνω μήνυμα. ‘Έχω ένα διαμέρισμα, το οποίο είναι κλειστό εδώ και κάμποσα χρόνια και θέλει κάποιες επιδιορθώσεις και μπορώ να σας το παραχωρήσω. Δε θέλω ενοίκιο, αλλά εννοείται θα αναλάβετε τους λογαριασμούς. Και έτσι έγινε».

«Αν δεν το πληρώσετε το σπίτι σας θα βγει σε πλειστηριασμό»

Σύντομα όμως η κατάσταση εξελίχθηκε διαφορετικά.

«Μέχρι που μου ήρθε ένα εξώδικο ότι υπάρχει οφειλή 1.972 ευρώ ΕΥΔΑΠ και αν δεν το πληρώσετε το σπίτι σας θα βγει σε πλειστηριασμό. Εκεί με ”ζώσαν” τα μαύρα φίδια. Τον έψαχνα 2,5 χρόνια. Στα τηλέφωνα δε μου απαντούσε, στα μηνύματα, στο messenger, στις δύο σελίδες, στα sms, στο κινητό που είχα δε μου απαντούσε κανένας. Μου είχε γυρίσει το μάτι. Την επόμενη μέρα, αφού μου ήρθε το εξώδικο πήγα στην ΕΥΔΑΠ. Έκανα διακανονισμό και επιτόπου πήγα στο σπίτι μου και άλλαξα και κλειδαριά.

»Αποφάσισα να πάω, μετά από 2,5 χρόνια που τον αναζητούσα, μαζί με ένα φίλο μου τη μέρα που έκοβε μια πίτα να τον βρω. Και εκείνη τη μέρα μου έδωσαν 2.600 ευρώ για την ΕΥΔΑΠ. Τη ΔΕΗ την είχα κόψει το 2023 στις αρχές, γιατί είχε φτάσει ένας λογαριασμός 800 ευρώ και με παίρναν συνεχώς τηλέφωνο από τη ΔΕΗ».

Καταλήγοντας ανέφερε: «Δηλαδή πας να εμπιστευτείς και τελικά λες καλά είμαστε τόσο ελεεινοί άνθρωποι; Δηλαδή εμένα με έχει προβληματίσει πάρα πολύ αυτό, όσον αφορά στην εμπιστοσύνη που δείχνω στους ανθρώπους, γιατί με αυτό πορεύομαι σε όλη μου τη ζωή. Και δε θέλω και να το αλλάξω».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share