Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

«Ο Άλλος Άνθρωπος»: «Επαγγελματίας ψεύτης, τυχοδιώκτης και αρπαχτικό» - Ξεσπά πρώην εθελοντής κατά του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου (video)

«Δεν αγόραζε τίποτα ο Πολυχρονόπουλος...»

6 Φεβρουαρίου 2024 18:53
«Ο Άλλος Άνθρωπος»: «Επαγγελματίας ψεύτης, τυχοδιώκτης και αρπαχτικό» - Ξεσπά πρώην εθελοντής κατά του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία νέα αποκαλυπτική μαρτυρία σχετικά με την δράση του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «O Άλλος Άνθρωπος», όπως την βίωσε την περίοδο του 2013, περιέγραψε ένας εθελοντής στην εκπομπή «Live News». Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου για τα όσα λέγονται εις βάρος του.

«Συμμετείχα στις δράσεις στην Κουμουνδούρου, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Παραδίπλα, στην οδό Σοφοκλέους, όπου εκεί μαζεύονται άστεγοι, ο δήμος κάνει συσσίτια το πρωί και το βράδυ και η εκκλησία το μεσημέρι. Ήταν συσσίτια από catering και οι περισσότεροι προτιμούσαν να πάρουν γεύμα από εκεί. Οπότε οι μερίδες που μοιράζαμε δεν ήταν πολλές, ήταν από 25 – 40, βία 50», δήλωσε ο εθελοντής.

«Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας ψεύτης»

Ειδικά για τον κ. Πολυχρονόπουλου επεσήμανε ο εθελοντής: «Από αυτά που ακούω δεν εκπλήσσομαι. Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας ψεύτης. Είναι ένας τυχοδιώκτης με τον ψυχρό υπολογισμό ενός αρπακτικού».

«Δεν αγόραζε τίποτα ο Πολυχρονόπουλος»

Σχετικά με το φαγητό που μαγείρευαν οι εθελοντές περιέγραψε ότι όλα ήταν νερόβραστα κι όπως είπε χαρακτηριστικά «μόνο μια φορά μαγείρεψε κρέας στο διάστημα που ήμουν εκεί».

Επίσης, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην μαρτυρία του ο εθελοντής ο κ. Πολυχρονόπουλος «δεν αγόραζε τίποτα, καθώς όλα ήταν από προσφορές».

«Είχα καταγγείλει τον ‘Άλλο Άνθρωπο”»

«Είμαι από τους μοναδικούς, αν όχι ο μοναδικός που πήγα μαζί με ένα άλλο άτομο – ήταν κι εκείνος εθελοντής – στους εισαγγελείς Διαφθοράς. Μιλήσαμε με την γραμματέα τους, φεύγει η γραμματέας τους και πάει να μιλήσει με κάποιο εισαγγελέα, βγαίνει έξω κι αντί να μας πάρει τα ονόματά μας, μας είπε να συμπληρώσουμε την καταγγελία μας περιγραφικά σε ένα χαρτι και να φύγουμε. Αυτό έγινε τέλος 2013 με αρχές 2014, δεν θυμάμαι μήνα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share