Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Σάκης Αρναούτογλου: Νέα καιρική αλλαγή το Σαββατοκύριακο - Που θα χιονίσει; (video)

Η αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου

6 Φεβρουαρίου 2024 20:43
Σάκης Αρναούτογλου: Νέα καιρική αλλαγή το Σαββατοκύριακο - Που θα χιονίσει; (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τέλος των Αλκυονίδων ημερών φαίνεται πως πλησιάζει αφού ο καιρός θα αλλάξει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου ο καιρός την Κυριακή (11/2) θα αλλάξει και σχεδόν όλη η χώρα θα έχει συννεφιά η οποία θα φέρει βροχές από τα δυτικά προς τα ανατολικά και δεν αποκλείεται τα φαινόμενα να είναι έντονα.

Μάλιστα, οι νοτιάδες σε Ιόνιο και Αιγαίο θα φτάσουν έως και τα 8 Μποφόρ, ευνοώντας και τη μεταφορά σκόνης.

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια της χώρας, με τη θερμοκρασία λόγω των νοτιάδων να μην θυμίζει χειμώνα, αλλά περισσότερο φθινόπωρο.

Ωστόσο, στα ορεινά της δυτικής Ελλάδας και σε υψόμετρο από 1.400 μέτρα και πάνω αναμένονται χιόνια, κάτι που θα ευνοήσει τα χιονοδρομικά κέντρα.

«Κάψα» Γιάννη Καλλιάνου: «Χειμώνας με 21 βαθμούς - Καλοκαίρια με παρατεταμένους καύσωνες...»

Καιρός: Μεγάλη ανατροπή στον καιρό εν μέσω χειμώνα, με τις Αλκυονίδες να «κάθονται» για τα καλά στη χώρα μας, παρά το γεγονός πως πολλοί έκαναν λόγο για Φλεβάρη ψυχρό με πολικές θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου, το πρώτο δεκαήμερο του τρέχοντος μήνα θα κυλήσει με ανεβασμένες θερμοκρασίες, εξασθενημένους ανέμους και γενική ηλιοφάνεια. Παράλληλα, ο Τάσος Αρνιακός ανακοίνωσε αυτό που όλοι έτρεμαν για τον καιρό!

Αναλυτικότερα:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share