Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Κλείδωσαν» τα Μερομήνια για Απόκριες, 25η Μαρτίου και Πάσχα - «Χιόνι μέχρι τον Απρίλη...»

«Τρέλα» από τον καιρό όλο το επόμενο τρίμηνο!

6 Φεβρουαρίου 2024 09:04
«Κλείδωσαν» τα Μερομήνια για Απόκριες, 25η Μαρτίου και Πάσχα - «Χιόνι μέχρι τον Απρίλη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μερομήνια 2024: Οι βροχές και ο αέρας θα εμφανίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι τα τέλη Μαρτίου, όταν και σταδιακά θα αρχίσει περαιτέρω βελτίωση, με τα χιόνια ωστόσο σε κάποιες περιοχές να επιμένουν και μέσα στον Απρίλιο!

Με χιονιά και τσουχτερό κρύο ο φετινός χειμώνας, σύμφωνα με τα Μερομήνια που δείχνουν ότι από τα τέλη του Νοεμβρίου θα υπάρξει απότομη αλλαγή του σκηνικού και θα αρχίσουν τα χιόνια που θα διαρκέσει ως τις αρχές Απριλίου.

Μερομήνια 2024: Οι προβλέψεις για το επόμενο τρίμηνο

Φεβρουάριος 2024

Άστατος θα είναι ο καιρός τον Φεβρουάριο, με πολλές καταιγίδες αλλά και συνέχεια στις χιονοπτώσεις. Τα πλημμυρικά φαινόμενα δεν αποκλείεται να συνεχιστούν, ενώ ανάλογες δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν και άλλες μεσογειακές χώρες.

Μάρτιος 2024

Ο πρώτος μήνας που θα έχει πιο ήπιο καιρό αναμένεται να είναι ο Μάρτιος. Μετά τα μέσα του μήνα, ωστόσο, τα φαινόμενα θα αρχίσουν να είναι ξανά έντονα κατά τόπους ενώ στο τέλος του θα υπάρχει ισχυρή κακοκαιρία σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Απρίλιος 2024

Με δύσκολο καιρό θα αρχίσει ο Απρίλιος, ωστόσο, στην πορεία θα αρχίσει να βελτιώνεται. Οι βροχές και ο αέρας θα εμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι τα μέσα του μήνα, όταν και σταδιακά θα αρχίσει περαιτέρω βελτίωση.

Βάζει τέλος στα σενάρια ο Γιάννης Καλλιάνος - «Μέχρι τα μέσα του Φεβρουάριου φαίνεται ότι...» (video)

Καιρός: Τεράστια ανατροπή παρουσιάζει ο καιρός εν μέσω του χειμώνα με τις αλκυονίδες ημέρες να επικρατούν, παρ΄όλο που μέχρι πρότινος πολλοί έκαναν λόγο για έναν Φεβρουάριο ψυχρό με πολικές θερμοκρασίες. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου, το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου θα κυλήσει με ανεβασμένες θερμοκρασίες, εξασθενημένους ανέμους και γενική ηλιοφάνεια.

Με λίγα λόγια, το σκηνικό μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου θα θυμίζει άνοιξη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share