Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Ρέθυμνο: «Συναίνεσε να συνευρεθούμε! Με τη θέλησή της πήγαινε» - Προκλητικός και χυδαίος ο 38χρονος Πακιστανός προαγωγός της 15χρονης (Video)

Έρευνα για την αυτοκτονία του πατέρα της 15χρονης - Γνώριζε πως βί@ζ@ν την κόρη του;

6 Φεβρουαρίου 2024 10:38
Ρέθυμνο: «Συναίνεσε να συνευρεθούμε! Με τη θέλησή της πήγαινε» - Προκλητικός και χυδαίος ο 38χρονος Πακιστανός προαγωγός της 15χρονης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα είπε ο 38χρονος Πακιστανός στον εισαγγελέα για την υπόθεση του ομαδικού βι@σμού της 15χρονης στο Ρέθυμνο.

«Συναίνεσε να συνευρεθούμε! Με τη θέλησή της πήγαινε»

Ο 38χρονος Πακιστανός συνελήφθη και απολογήθηκε, όμως οι αιτιάσεις του δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε πως στην επαφή που είχε με την 15χρονη, η ίδια συναίνεσε να συνευρεθούν, όπως αναφέρει το goodnet.gr.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο νόμος δεν δέχεται σε καμία περίπτωση την συναίνεση ανήλικου, άρα όλες οι σ@ξουαλικές πράξεις με ανήλικο είναι παράνομες και επομένως διώκονται.

Έρευνα για την αυτοκτονία του πατέρα της 15χρονης - Γνώριζε πως βί@ζ@ν την κόρη του;

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τα όσα αποκαλύπτονται για τη φρίκη που βίωνε ένα 14χρονο κορίτσι στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, καθώς βιαζόταν αλλεπάλληλα από άνδρες με έναν Πακιστανό να είναι ο άνθρωπος που την εξέδιδε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σ@ξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού φέρεται να συνέβαινε κατ’ εξακολούθηση τα τελευταία τρία χρόνια, από τότε που ήταν δηλαδή 12 ετών.

Επιπλέον, ιδιαίτερο στοιχείο είναι ότι προ 5 ημερών βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του ο πατέρας της ανήλικης, ένας θάνατος που προερχόταν από αυτοχειρία.

Ο πατέρας φέρεται να γνώριζε για την έρευνα, καθώς στις 22 Ιανουαρίου είχε γίνει έρευνα στο σπίτι που διέμενε μαζί με την κόρη του. Οι αστυνομικοί δεν ξέρουν αν η αυτοχειρία έχει σχέση με την υπόθεση αυτήν ή όχι ωστόσο ερευνούν κάθε ενδεχόμενο.

Η υπόθεση ξεκίνησε να ερευνάται πέρυσι το καλοκαίρι, όταν έγινε μία ανώνυμη καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν αμέσως και πράγματι ταυτοποιήθηκε ότι το κορίτσι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και εξωθούνταν στην πορνεία έναντι αμοιβής. Η ίδια έχει αναγνωρίσει 12 άτομα, τα οποία θα κληθούν από την ανακρίτρια για να δώσουν εξηγήσεις.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share