Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Κολωνός: Nέα κατάθεση της 12χρονης - Τα άτομα που είναι στο στόχαστρο των αρχών

Την ερχόμενη Τετάρτη η δίκη για την πρώτη δικογραφία

29 Ιανουαρίου 2024 14:57
Κολωνός: Nέα κατάθεση της 12χρονης - Τα άτομα που είναι στο στόχαστρο των αρχών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς το παιδί έδωσε χθες νέα κατάθεση, ενώ και άλλα άτομα έχουν μπει στο στόχαστρο των αρχών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου από το δελτίο ειδήσεων του Star , η λίστα των κατηγορούμενων στην υπόθεση του Κολωνού δεν έχει τέλος. Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση, οι αρχές έχουν κάνει δύο δικογραφίες. Παράλληλα, η γιαγιά της 12χρονης από τον Κολωνό έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Live News».

Οι κατηγορούμενοι ξεπερνούν συνολικά τα 40 άτομα και υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο στη δεύτερη δικογραφία που είναι ακόμα ανοιχτή, να συμπεριληφθούν και νέοι κατηγορούμενοι. Είναι ονόματα που έχει υποδείξει το κορίτσι που χθες έδωσε την 8η κατά σειρά κατάθεσή της.

Η υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό συνεχίζει να προκαλεί σοκ. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι πατεράδες που έχουν παιδιά στην ίδια ηλικία με το κορίτσι, αλλά και γείτονες του παιδιού. «Δε γνωρίζαμε την ηλικία της», ισχυρίστηκαν οι περισσότεροι κατηγορούμενοι.

Για την πρώτη δικογραφία έχει ξεκινήσει ήδη η δίκη και την ερχόμενη Τετάρτη θα προβληθούν οι καταθέσεις του παιδιού που άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου. Η δίκη για λόγους προστασίας του παιδιού γίνεται κεκλεισμένων των θυρών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share