Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Σοβαρό τροχαίο στην Αττική Οδό: Καραμπόλα στο ύψος της Πλακεντίας - Αναφορές για τραυματίες

Μεγάλες καθυστερήσεις

23 Ιανουαρίου 2024 14:15
Σοβαρό τροχαίο στην Αττική Οδό: Καραμπόλα στο ύψος της Πλακεντίας - Αναφορές για τραυματίες
Από Εύη Κουρίδου

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/1) στο ύψος της Δουκίσσης Πλακεντίας επί της Ατικής Οδού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αττική Οδό, αυτή την ώρα υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις και τα οχήματα εκτρέπονται από λεωφόρο Μαραθώνος.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες για ελαφρά τραυματίες.

Τραγωδία στη Μεσσηνία: 23χρονος και 15χρονη νεκροί σε τροχαίο!

Δύο νέοι, ένας 23χρονος και μία 15χρονη, έχασαν τη ζωή τους σε ένα τροχαίο ατύχημα που συνέβη χθες το βράδυ κοντά στην περιοχή Άγριλος της Μεσσηνίας, στο 68ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πύργου-Μεθώνης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένα ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ένας 23χρονος, μία 15χρονη και ένας 31χρονος, εξετράπη από την πορεία του για άγνωστη ακόμη αιτία. Αρχικά προσέκρουσε σε ένα δέντρο και στη συνέχεια σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 23χρονος, ενώ η 15χρονη και ο 31χρονος διακομίστηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Όμως, λίγη ώρα αργότερα, η 15χρονη υπέκυψε στα τραύματά της.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Θανατηφόρα σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό στον Μαραθώνα - Ένας νεκρός και μία τραυματίας

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/1), επί της λεωφόρου Σουλίου και Εμ. Μπενάκη στον Μαραθώνα. Επίσης, Τροχαίο στα Μέγαρα: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες – Σοκάρουν οι εικόνες από τη σύγκρουση

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, φορτηγό συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να απεγκλωβιστεί νεκρός ο οδηγός του ΙΧ και ελαφρά τραυματίας η συνοδηγός.

Θανατηφόρα σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό στον Μαραθώνα

Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Συγκεκριμένα, επιχείρησαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Για την υπόθεση διαξάγεται έρευνα από την Τροχαία, προκειμένου να διαπιστωθεί υπό ποιες συνθήκες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share