Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Νέο δυστύχημα στην Πάτρα: Νεκρός οδηγός μηχανής μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο που έκανε όπισθεν - Τραγική φιγούρα η μητέρα του θύματος

Ακόμη ένας νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο

20 Ιανουαρίου 2024 16:32
Νέο δυστύχημα στην Πάτρα: Νεκρός οδηγός μηχανής μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο που έκανε όπισθεν - Τραγική φιγούρα η μητέρα του θύματος
Από Κυριάκος Μελλίδης

Τραγωδία στην άσφαλτο, το μεσημέρι του Σαββάτου (20/1), στην Πάτρα, όταν οδηγός μηχανής, έχασε τη ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ.

Σύμφωνα με το Tempo24, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Ελ. Βενιζέλου πριν την Αγ. Ιωάννη Πράτσικα, στο ύψος του 3ου δημοτικού σχολείου. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας Πατρών καθώς και το ΕΚΑΒ πλήρωμα του οποίου παρέλαβε τον άτυχο άνδρα, ηλικίας περίπου 30 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ερευνώνται οι συνθήκες πρόκλησης του δυστυχήματος καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά ο υπαίτιος οδηγός, φέρεται να συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα, άγνωστο γιατί έκανε όπισθεν, συγκρούστηκε με ένα ακόμη ΙΧ και στη συνέχεια “καρφώθηκε” πάνω του ο άτυχος μοτοσικλετιστής.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ηλικιωμένου οδηγού του ΙΧ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του από την ταραχή λόγω του τροχαίου που είχε προηγηθεί. Τότε η μηχανή που οδηγούσε νεαρός έπεσε στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο μοτοσικλετιστής να εκσφενδονιστεί στα κάγελα του 3ου Λυκείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο θάνατος του νεαρού ήταν ακαραιαίος.

Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου κινείτο με όπισθεν στην Ελευθερίου Βενιζέλου για περίπου 100 μέτρα, ενώ λίγο έλειψε να συγκρουστεί και με άλλο όχημα, το οποίο απέφυγε την τελευταία στιγμή με ελιγμό. Τραγική φιγούρα η μητέρα του νεαρού μοτοσικλετιστή, η οποία ρωτούσε τους αστυνομικούς να της πουν τι έγινε και αν ζει το παιδί της. “Πείτε μου οτι ζει σας παρακαλώ” παρακαλούσε τους αστυνομικούς.

Τραγωδία στη Μεσσήνη: Νεκρός 48χρονος αναβάτης μοτοσικλέτας μετά από σύγκρουση με ΙΧ - Αναζητείται ο οδηγός που τον εγκατέλειψε

Tροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη σημειώθηκε χθες (19/1) το βράδυ στη Μεσσήνη, όπου μοτοσικλετιστής άφησε την τελευταία του πνοή.

Συγκεκριμένα στην οδό Καπετάν Κρόμπα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με μηχανή την οποία οδηγούσε 48χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.

Από τη σφοδρή σύγκρουση η μηχανή μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδηρικών ενώ ο κινητήρας του Ι.Χ. εκτινάχθηκε στο οδόστρωμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του messinialive.gr, ο οδηγός του αυτοκινήτου στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα στο σημείο του δυστυχήματος και τον 48χρονο αιμόφυρτο στην άσφαλτο και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης των δύο οχημάτων είναι ότι η μηχανή μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδηρικών, ενώ ο κινητήρας του αυτοκινήτου αποκολλήθηκε και βρέθηκε στο οδόστρωμα. Η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο ταυτοποίησε τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ωστόσο εξετάζεται αν ήταν αυτός που οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο ή το όχημα ήταν κλεμμένο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share