Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: «Ξέρω στρατηγό της ΕΛΑΣ» - Χειροπέδες σε 40χρονο τραγουδιστή που έβρισε και απείλησε «όργανα»

Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για σειρά παραβάσεων

17 Ιανουαρίου 2024 14:40
Θεσσαλονίκη: «Ξέρω στρατηγό της ΕΛΑΣ» - Χειροπέδες σε 40χρονο τραγουδιστή που έβρισε και απείλησε «όργανα»
Από Εύη Κουρίδου

Ποινική δίωξη ασκήθηκε εις βάρος τραγουδιστή, ο οποίος ενεπλάκη σε επεισόδιο με αστυνομικούς στην περιοχή του Δενδροποτάμου στη Θεσσαλονίκη.

Του καταλογίζεται απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και απειλή κατά συρροή, αποτύπωση σε υλικό φορέα με δημόσια πράξη αλλού και για εξύβριση.

Δείτε επίσης: Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Ο Δημήτρης Μάλιος νέος αρχηγός του Σώματος - Σαρωτικές αλλαγές με νέα ηγεσία και στην Πυροσβεστική

Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Ιανουαρίου, στην οδό Αγίου Νεκτάριου, και σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις εντολές αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη 40χρονος τραγουδιστής που έβρισε και απείλησε αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη

Κατά τον έλεγχο, αντιστάθηκε σθεναρά σπρώχνοντας με τα χέρια του και κατά τη δέσμευση του, εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με τις καταθέσεις των αστυνομικών, αρνήθηκε να εξέλθει από το αυτοκίνητό του και ανέφερε ότι γνωρίζει στρατηγό της ΕΛΑΣ. Ακόμη, φέρεται πως τους κατέγραφε σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο.

Ο ίδιος οδηγήθηκε στο δικαστήριο και είπε ότι του έσβησε η μηχανή στο συγκεκριμένο σημείο και όσα κατέθεσαν οι αστυνομικοί είναι ψέματα. Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του και αφέθηκε ελεύθερος.

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: «Αν τον έθαψε εκεί, μετά από 15 ημέρες το πτώμα βγαίνει στην επιφάνεια» - Αποκάλυψη «βόμβα» από Καλλιακμάνη για τον εντοπισμό του 31χρονου (video)

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι, ο οποίος συνεχίζει να αγνοείται.

Χθες εντοπίστηκε σε βάρκα κηλίδα αίματος σε βάρκα, η οποία εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια προς διερεύνηση, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ανήκει σε ζώο και συγκεκριμένα σε πτηνό.

Την ίδια ώρα η οικογένεια του 31χρονου αναμένεται να καταθέσει μήνυση κατά του 51χρονου, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που τον είδε ζωντανό.

Η μήνυση αφορά ψευδομαρτυρία, καθώς έχει πέσει, όπως θεωρεί η οικογένεια και με βάση το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, σε πολλές αντιφάσεις αναφορικά με τις κινήσεις του τη μοιραία νύχτα.

Καλλιακμάνης: «Εύκολο να κρύψει κάποιος ένα πτώμα»

Μιλώντας για την υπόθεση, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, σημειώνει:

«Υπήρχε ένα τρίτο πρόσωπο όντως, με το οποίο φαίνεται ότι μιλούσε και πριν το περιστατικό της εξαφάνισης του Μπάμπη αλλά και μετά, επίμονα ο κρεοπώλης με μηνύματα. Κάποια μηνύματα τα έσβησαν, θα γίνει ανάκτηση γιατί το τηλέφωνο από το τρίτο πρόσωπο κατασχέθηκε από την αστυνομία. Να δούμε αν εμπλέκεται αυτό το πρόσωπο ή απλώς μιλούσε μαζί του για να δημιουργήσει ένα άλλοθι».

«Το ζήτημα είναι ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη το πτώμα, αν υπάρχει πτώμα. Μέσα στο κελί που κρατούνταν (σ.σ. ο κρεοπώλης) υπήρχε ένας Ρομά ο οποίος κατέθεσε μετά ότι αυτός είπε εκεί μπροστά του ότι δεν πρόκειται να βρουν τίποτα έτσι όπως το έχω κάνει. Να δούμε αν αυτός ο άνθρωπος είναι αξιόπιστος ή είναι μυθομανής.

Βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία που παραπέμπουν ότι κάτι έγινε, ίσως μια εγκληματική πράξη, γιατί δεν μπορείς να ρωτάς κάποιον τι ακριβώς έγινε σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό που εξαφανίστηκε ένας άνθρωπος και να σου απαντάει ''δε θυμάμαι και δεν ξέρω''. Έχει πει ότι έχει καπνίσει ένα τσιγάρο που αυτό ίσως λειτούργησε αρνητικά στο να θυμάται πράγματα, όπως λέει ο ίδιος», συνέχισε ο κ. Καλλιακμάνης και αναφερόμενος στην περιοχή, όπου εξαφανίστηκε ο 31χρονος αναφέρει:

«Η περιοχή εκεί είναι δύσκολη στο ψάξιμο, υπάρχουν πολλοί βάλτοι, ποτάμια. Μπορεί κάποιος να σκότωσε τον Μπάμπη και να τον έριξε στο νερό με κάποιο βάρος ώστε να μην βγει το πτώμα του στην επιφάνεια, αλλά ακόμα και γλυκό να είναι το νερό μετά από 15 ημέρες το πτώμα φουσκώνει και βγαίνει στην επιφάνεια. Αν τον έθαψε υπήρξε δυσκολία στην έρευνα όσον αφορά αυτήν τη διαδικασία. Όταν ενημερώθηκε η αστυνομία για την εξαφάνιση και άρχισε έρευνα, άρχισε να βρέχει και ήταν δύσκολο να δεις αν υπήρχε κάπου σκαμμένο χώμα. Πιστεύω ότι αν ήθελε κάποιος, που ήξερε εκεί την περιοχή, να αποκρύψει ένα πτώμα, θα το έκανε».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share