Νέα «απειλή» από τον Γιάννη Καλλιάνο – «Η ζέστη θα κορυφωθεί μέχρι…» (video)

Καιρός: Άστατος θα είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας την Τετάρτη (17/1), σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη από τα Μερομήνια.
Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, την Τετάρτη αναμένονται τοπικές βροχές στα δυτικά ηπειρωτικά, τα Επτάνησα, τις Κυκλάδες, τη δυτική Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέχρι και τα Δωδεκάνησα.
Τοπικές βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης αναμένονται στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.
Παράλληλα, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες κατά διαστήματα θα πυκνώνουν στο β’ μισό της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 3-4 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 3-4 μποφόρ στον Θερμαϊκό.
Η αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κατά διαστήματα.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και από το βράδυ στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ
Θερμοκρασία: Από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Αττική
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Στη Μακεδονία νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα νότια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας μέχρι το μεσημέρι. Στην Θράκη λίγες νεφώσεις.
Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Το απόγευμα θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων έως 4 μποφόρ
Θερμοκρασία: Από 02 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από 0 (μηδέν) έως 12 βαθμούς.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.






0 ΣΧΟΛΙΑ