Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τη νεαρή νηπιαγωγό: Δεν εμφανίστηκε στο σχολείο - «Έφυγε» ξαφνικά στον ύπνο της

Ανείπωτος θρήνος στο Καρπενήσι

12 Ιανουαρίου 2024 13:57
Δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τη νεαρή νηπιαγωγό: Δεν εμφανίστηκε στο σχολείο - «Έφυγε» ξαφνικά στον ύπνο της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πένθος βυθίστηκε Καρπενήσι και Αλεξανδρούπολη, μετά την είδηση ότι 32χρονη νηπιαγωγός έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή την ώρα που κοιμόταν.

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, η κοπέλα εργαζόταν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας ως αναπληρώτρια, αλλά η καταγωγή της ήταν από την Αλεξανδρούπολη.

Επίσης, Πήγε μέχρι το περίπτερο και τώρα είναι νεκρός: Θλίψη για του 47χρονο Παναγιώτη Καταραχιά

Η εκπαιδευτικός δεν εμφανίσθηκε το πρωί της Παρασκευής (12/1) στο σχολείο όπου διδάσκει, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί της να ανησυχήσουν και να την αναζητήσουν πρώτα τηλεφωνικά και στη συνέχεια στο σπίτι όπου έμενε.

Νεαρή νηπιαγωγός πέθανε ξαφνικά στον ύπνο της

Δυστυχώς, οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο τρόπο, καθώς εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή. Από την Αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο αποκλείστηκε η τέλεση εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι έφυγε από παθολογικά αίτια, πιθανότατα στον ύπνο της. Από το ΑΤ Καρπενησίου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Νεκρός σε τροχαίο 20χρονος στρατιώτης στη Μυτιλήνη

Με μια ανείπωτη τραγωδία ξεκίνησε η σημερινή μέρα, καθώς ένας 18χρονος στρατιώτης βρήκε τραγικό θάνατο στη Μυτιλήνη, έξω από το χωριό των Παρακοίλων.

Όπως αναφέρει το lesvospost.com, το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 06:00 το πρωί όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας σρτατιώτης με καταγωγή από τον Μεσότοπο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Το συμβάν βύθισε στο πένθος τον Μεσότοπο.

Δείτε επίσης: Θλίψη στην Πάτρα: Νεκρός ξαφνικά 21χρονος από ανακοπή καρδιάς

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ για το τραγικό δυστύχημα

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 5 Ιανουαρίου 2024, o Στρατιώτης Λ.Β., ετών 20, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Μυτιλήνης, τραυματίστηκε θανάσιμα συνέπεια τροχαίου δυστυχήματος κατά την έξοδό του. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».

γενικο-επιτελειο-στρατου

Σφοδρό τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη: Νεκρό ένα 18χρονο παλικάρι και τρεις τραυματίες

Τραγωδία στην άσφαλτο καταγράφηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (5/1) στην Ξάνθη, όταν αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο, με συνέπεια τον θάνατο 18χρονου και τον τραυματισμό τριών ακόμη ατόμων.

Ο 18χρονος άφησε την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά μετά το τροχαίο δυστύχημα, ενώ οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Ξάνθης. O 18χρονος φέρεται να ήταν ο οδηγός του οχήματος.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, η είδηση του δυστυχήματος προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης, ενώ η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με τους κατοίκους της περιοχής να βγαίνουν έξω και τους διερχόμενους οδηγούς να σταματούν ακούγοντας τον θόρυβο. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Ξάνθης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share